ZAVEZALA DETE ZA KAZNU I OSTAVILA GA DA SE PRŽI NA 42 STEPENA: Komšija sve snimio, video ledi krv u žilama!
Foto: Printscreen

ŠTA JE BRE OVO?!

ZAVEZALA DETE ZA KAZNU I OSTAVILA GA DA SE PRŽI NA 42 STEPENA: Komšija sve snimio, video ledi krv u žilama!

Jadno dete je pokašavalo da se izmigolji dok su joj ruke bile vezane iza leđa, a noge za gležnjeve

Objavljeno:

Jedna majka iz Indije izazvala je gnev javnosti nakon što se pojavio snimak njene ćerke (5) vezane za krov i ostavljene da se prži na suncu pri temperaturi od 42 stepena. Dete je navodno brutalno kažnjeno je nije završilo domaći zadatak.

Video koji je mučno gledati objavljen je na društvenim mrežama 2. juna, a na njemu se vidi kako devojčica leži na leđima u agoniji i uzaludno se batrga po strašnoj vrućini na krovu kuće. Snimak je napravio komšija i podelio ga po internetu.

Jadno dete je pokašavalo da se izmigolji dok su joj ruke bile vezane iza leđa, a noge za gležnjeve.

Majka devojčice je priznala da je ju je kaznila jer nije završila domaći zadatak. Otac je tvrdio da nije umešan i da je za to saznao tek kada ga je njegov otac nazvao i rekao mu šta se dogodilo.

– Primio sam poziv od oca da je moja žena odredila ovu oštru kaznu našoj ćerki i da treba da dođem kući. Kada sam stigao kući, otac mi je rekao da je došao kući i video vezanu devojčicu i oslobodio je. Moja žena se naljutila i kaznila je. Kada mi je otac rekao, mnogo grdio svoju ženu, ali mi je sutradan rođak iz našeg sela poslao snimak, pa sam opet grdio svoju ženu – rekao je on za Hindustan tajms.

Užasnuti gledaoci su na društvenim mrežama podelili svoje ogorčenje.

– To je definitivno bila scena koja para srce. Imena odgovornih mora biti objavljena za primer drugima. Jadno dete koje se migolji na vrućini je tako mučno gledati – bio je jedan od komentara ispod snimka.

– Kada vidim snimak,srce mi se slama – složio se neko.

Jedan korisnik je tagovao na Tviteru komesara policije Nju Delhija Rakeša Astanu i šefa Komisije za žene Delhija Svati Malivala napisavši: „Ovo je užasno. Molimo vas da to odmah istražite”.

(Espreso/objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.