NAKUPIO METAR IZMETA, NIKAD NIJE PUSTIO VODU U WC! Zbog Stanara iz PAKLA vlasnik dožive slom i to nije! (VIDEO)
Slike sa lica mesta, Foto: Printskrin

ludilo

NAKUPIO METAR IZMETA, NIKAD NIJE PUSTIO VODU U WC! Zbog Stanara iz PAKLA vlasnik dožive slom i to nije! (VIDEO)

Stručnjak za odlaganje đubreta Fredi Gilium Veb (29), koga je angažovao vlasnik stana da počisti, rekao je da je iskoristio 10 flaša izbeljivača i napunio oko 100 kesa đubreta da bi stan makar malo vratio u prvobitno stanje

Objavljeno: 15:41h

Vlasnik stana morao je da plati račune i sređivanje stana za šta je izdvojio 12.000 funti

U WC šolji toaleta, stanar iz pakla u Hempširu u Engleskoj, nikad nije pustio vodu, visina nagomilanog toalet papira i ljudskog izmeta bila je oko 1,2 metara. Takođe je vlasniku nekretnine ostavio oko 8.000 limenki piva, nije platio račune godinu dana. Ostaci hrane, koji su istrulili, ostavili su po celom stanu. Pored neopisive količine smeća napisao je i poruku da je ostavio “manji nered”.

Stručnjak za odlaganje đubreta Fredi Gilium Veb (29), koga je angažovao vlasnik stana da počisti, rekao je da je iskoristio 10 flaša izbeljivača i napunio oko 100 kesa đubreta da bi stan makar malo vratio u prvobitno stanje. Prema njegovim rečima, triput je povratio dok je čistio stan tokom 30 sati rada.

1 / 3 Foto: Profimedia

– Čim sam ušao kroz vrata osetio sam užasan smrad. Posle prvog dana čišćenja delovalo je kao da ništa nisam uradio, pa sam angažovao i mašinu koja je prebacivala otpad u kontejner – rekao je.

Vlasnik stana morao je da plati račune i sređivanje stana za šta je izdvojio 12.000 funti.

– Ovakvi stanari trebalo bi da se nađu na crnoj listi da ne bi rentirali ponovo negde jer bi u protivnom sve ovo opet moglo da se ponovi – kazao je Fredi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.