POLICIJA IZNEVEROVALA KADA JE VIDELA KAKO SE ŽENA PARKIRALA: Odmah je poslali U BOLNICU NA PREGLED! (VIDEO)
Parkirala se u tržnom centru, Foto: Printscreen/Tiktok/ericablair95

ŠOK

POLICIJA IZNEVEROVALA KADA JE VIDELA KAKO SE ŽENA PARKIRALA: Odmah je poslali U BOLNICU NA PREGLED! (VIDEO)

"Kako je to uspela?"

Objavljeno:

Kada uđete u tržni centar, poslednje što očekujete da vidite jeste da se neko vozika automobilom kroz njega i to na drugom spratu. Baš takvu scenu su pre dva dana zatekli posetioci tržnog centra Saut Šor Plaza u Brejntriju u Masačusetsu, primetivši beli automobil kako se kreće pored prodavnica naočigled brojnih kupaca.

Do ovoga je došlo, prenose mediji, zbog nedostatka stubića koji bi sprečili da se sa parkinga prođe kroz vrata sa automatskim otvaranjem i vozač kojem je to pošlo za rukom, umesto da se zaustavi ili krene nazad prema parkingu, samo je nastavio prema prodavnicama.

Dok su prolaznici snimali neverovatnu scenu mobilnim telefonima, na licu mesta se pojavilo i obezbeđenje tržnog centra kao i policija. Mediji navode da je reč o ženi, koju je policija opisala kao "staru i zbunjenu" osobu.

Na jednom od snimaka vidi se kako u trenutku policijske intervencije automobil kreće unazad prema parkingu i samo pukom srećom niko od posetilaca, uključujući i decu, nije povređen sve dok se beli četvorotočkaš nije našao van tržnog centra.

Tom prilikom je nastala minimalna materijalna šteta i na automobilu i na imovini centra, imajući u vidu veličinu prostora po kojem se žena kretala.

Na kraju, poslata je u bolnicu na pregled, a policija je zatražila da joj se oduzme dozvola.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.