OGLASILA SE PREMIJERKA NAKON SKANDALOZNOG VIDEA KOJI JE PROCURIO U JAVNOST: Javnost ŠOKIRANA onim što je na NJEMU!
Sana Marin, Foto: Printscreen

NEVERICA

OGLASILA SE PREMIJERKA NAKON SKANDALOZNOG VIDEA KOJI JE PROCURIO U JAVNOST: Javnost ŠOKIRANA onim što je na NJEMU!

Marinina ljubav prema noćnom životu postala je problem prošle godine, kada je izašla sa suprugom, nekoliko sati nakon što je član njenog kabineta bio pozitivan na koronu

Objavljeno:

Finska premijerka Sana Marin negirala je da je uzimala drogu nakon što su na internetu procurili video snimci noćnog izlaska, u kojima se, kako se navodi, moglo čuti nekoliko veseljaka kako razgovaraju o kokainu. Kontroverza je navela neke političare da pozovu mladu liderku da se testira na drogu.

„Uznemirena sam što su ovi video snimci postali javni. Radilo se o tome da sam provela noćni izlazak sa prijateljima. Žurka - čak i na buran način - ples i pevanje", rekla je Marin medijima u četvrtak ujutro.

Ona je negirala bilo kakvu nepravdu, ali je požalila na kršenje njene privatnosti. Zabava je održana u privatnoj rezidenciji pre nekoliko nedelja, rekla je ona, i očekivala je da njeno vreme van dužnosti ostane poverljivo. Marin je potvrdila da je zabava te večeri kasnije nastavljena u dva bara u Helsinkiju.

Snimak, koji je ranije ove nedelje kružio društvenim mrežama, prikazuje 36-godišnju finskog premijerku kako se dobro zabavlja sa nekoliko javnih ličnosti, uglavnom iz industrije zabave, ali i među poslanikom Ilmari Nurminen, 31.

Prema izveštajima u u lokalnoj štampi moglo se čuti kako neki od učesnika žurke uzvikuju termin koji se može odnositi na kokain.

Brojni finski političari izrazili su zabrinutost zbog mogućeg oštećenja imidža premijera. Poslanik Miko Karna predložio je da Marinova dobrovoljno uradi test na drogu i objavi rezultate samo da ne bi ostavio prostora za spekulacije. Takođe je rekao da je zabrinut za reputaciju premijerove kancelarije. Karnina politička partija je deo sadašnje vladajuće koalicije.

1 / 3 Foto: Profimedia

Marinina ljubav prema noćnom životu postala je problem prošle godine, kada je izašla sa suprugom, nekoliko sati nakon što je član njenog kabineta bio pozitivan na koronu. Postojala je konfuzija oko toga da li vakcinisane osobe poput nje treba da se samoizoluju nakon izlaganja. Kasnije se izvinila što nije proverila zdravstvene smernice sopstvene vlade.

(Espreso/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.