FINSKA PREMIJERKA ČAMILA ČEKAJUĆI MILANOVIĆA! Ovo mu nije prvi BLAM snimak, onaj sa šlicem je još ŽEŠĆI (VIDEO)
Milanović baš ume da nasmeje region, Foto: Twitter

URENBESNO

FINSKA PREMIJERKA ČAMILA ČEKAJUĆI MILANOVIĆA! Ovo mu nije prvi BLAM snimak, onaj sa šlicem je još ŽEŠĆI (VIDEO)

Predsednik Hrvatske je stajao pored kardinala, a kamere su ga snimile kako je u jednom trenutku...

Objavljeno:

Finska premijerka Sana Marin boravi u zvaničnoj poseti Hrvatskoj u okviru turneje po Zapadnom Balkanu, a na Tviteru je objavljen snimak na kojem se vidi kako čeka nekoliko minuta da se pojavi hrvatski predsednik Zoran Milanović.

Za to vreme je prvo mirno stajala sama, a onda prošetala salom za prijem razgledajući umetnička dela s rukama prekrštenim na leđima. Kad je čula da se vrata kroz koja Milanović mora da prođe otvaraju, vratila se do njih, ali hrvatski predsednik se još nije bio pojavio. Nekoliko trenutaka je pričekala, a onda je stigao, nasmejan i pružio joj ruku, prenosi Index.

Međutim, ovo nije prvi snimak Milanovića koji je izazvao pravu buru na Tviteru!

Naime, u januaru mesecu hrvatski predsednik Zoran Milanović je odlikovao kardinala Vrhbosanskoga Vinka Puljića zbog, kako je istaknuto, očuvanja hrvatskog identiteta, kao i zbog međureligijskog, kulturnog i humanitarnog delovanja.

Zbog Milanovićevog ponašanja tokom odlikovanja, snimak sa ove ceremonije ubrzo je postao hit na Tviteru.

Naime, predsednik Hrvatske je stajao pored kardinala, a kamere su ga snimile kako je u jednom trenutku prvo zakopčao šlic, a potom obrisao nos rukom.

''Prvo zakopčavanje šlica, pa brisanje nosa maramicom, onda sapun i parfem", "Vidi Puljića što gleda u šlic", "I rukavom nos da se obriše" ,"Urnebesno. Ovaj gospodin pored njega gleda i čudi se", "Ovo treba imati GIF", "Sve svoje prave manire je pokazao", samo su neke od reakcija na društvenoj mreži Tviter.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.