"BILA SI SA ROĐAKOM ZA VIKEND, A?" U ženinoj torbi PRONAŠAO PERVERZNU OPREMU, odmah je znao S KIM GA VARA!
Muž i žena, Foto: Profimedia

neverovatno

"BILA SI SA ROĐAKOM ZA VIKEND, A?" U ženinoj torbi PRONAŠAO PERVERZNU OPREMU, odmah je znao S KIM GA VARA!

„Bili ste na prekretnici, ali umesto da to reši sa vama, ona traži pažnju negde drugde, a vi ste to dozvolili“, dodala je ona

Objavljeno:

Razočarani suprug rekao je savetnici The Sun-a Deidre Sanders da je njegova žena otišla na "banjski vikend" sa svojom rođakom, ali se vratila kući sa pokrivačima za bradavice i crnim pahuljastim lisicama.

Žena otkrivena u laži

Otkrio je dok je preturao po njenoj torbi koju je nosila tog vikenda, tražeći punjač za telefon.

„Pronašao sam eksplicitne poruke između moje žene i momka sa fotografijama koje su ostavile malo mašti“, poverio se muž.

„Sada sam uveren da ima aferu sa starim školskim prijateljem koji je mesecima njuškao oko nje“, zaključio je.

Nevolje u braku

„Moja žena ima 31, a ja 34. Venčali smo se pre pet godina, ali nemamo najbolje odnose“, rekao je razočarani suprug.

„Voleo bih dete, ali toliko se svađamo da retko konzumiramo seks i ne znam da li je to tako dobra ideja“, dodao je on.

Takođe je dodao da su razgovarali o razdvajanju, ali niko od njih nije bio spreman da odustane. Tek nedavno, kada su razgovarali o raskidu, žena je spomenula svog bivšeg dečka iz škole.

Suprug je potvrdio da joj je bivši dečko bio prva ozbiljna romansa i da ju je očigledno ponovo kontaktirao. Bila je otvorena za njihove poruke, ali kada mu je rekla da joj je bivši predložio sastanak, njen muž je bio van sebe.

Ovaj razočarani muž je video da njegova žena želi da upozna bivšeg dečka, ali ga je lagala da se izmislila da vidi da li će biti ljubomoran.

Kako je otkrio neverstvo

„Osećajući se sumnjičavo, pogledao sam njene poruke i pronašao eksplicitne poruke između moje žene i ovog momka, koji takođe ima 31 godinu, sa fotografijama koje su ostavile malo mašti“, rekao je on.

„Nisam joj rekao šta sam našao, ali sam je ostavio da se „znoji“ nekoliko dana“, dodao je.

Zatim je dodao da su se ponovo posvađali oko seksualnog života, na šta mu je žena rekla da za vikend ode kod njenog rođaka. Nije se bunio jer je mislio da bi to bilo dobro za njih, ali kada se vratila našla je seks igračke.

"Ono što najviše boli je to što nikada nije predložila da se tako nešto koristi kod mene. Ne znam gde da idem", rekli su savetnici.

Odgovor savetnice Deidre

„Osim ako ne planira S&M sesiju sa vama i kupuje predmete dok je nema vikendom, onda da, bojim se da to znači da ona nešto krije“, rekla mu je Deidre.

„Bili ste na prekretnici, ali umesto da to reši sa vama, ona traži pažnju negde drugde, a vi ste to dozvolili“, dodala je ona.

"Šta je pošlo po zlu? Da li se uzimate zdravo za gotovo? Nemate više ista interesovanja niti uživate u društvu? Zapitajte se šta je glavni razlog ovog problema", zaključila je ona.

Na kraju mu je savetovala da nađe trenutak da joj kaže da im je oboje potrebna pomoć i da odluče da li će ostati zajedno ili se razdvojiti, prenosi The Sun.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.