KADIROV PROVOCIRA ZAPAD: "Naučite da se družite sa Rusijom, zubi će vam biti zdraviji"
Ramzan Kadirov, Foto: Profimedia

PORUKA

KADIROV PROVOCIRA ZAPAD: "Naučite da se družite sa Rusijom, zubi će vam biti zdraviji"

Čečenski predsednik se bori protiv Ukrajinaca rame uz rame sa njegovim vojnicima, ali je istakao da ne postoje bolji prijatelji na svetu od Rusa

Objavljeno: 19:35h

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov se obratio Zapadu i poručio im da Rusija nije više "gorbačovljevski savez republika i nije Jeljcinova teritorija izgrađena na puču, deficitu i bankrotu".

- Ovo je još jedna jaka i moćna Rusija, a vi, zapadni političari, treba da preispitate, ne strategiju raspada Ruske Federacije, već odnos prema saradnji sa zemljom koja se u proteklih 20 godina pretvorila od opljačkane i ponižene od strane Zapada, u državu sa moćnom političkom strukturom, reorganizovanom po meri strateških ciljeva, prekaljenom i nepokolebljivom - poručio je Kadrov.

Čečenski predsednik se bori protiv Ukrajinaca rame uz rame sa njegovim vojnicima, ali je istakao da ne postoje bolji prijatelji na svetu od Rusa.

- Rusija ume da sklapa prijateljstva, i najbolji je prijatelj među svim zemljama sveta. Pouzdan, pošten. Ali, kako je s pravom primetio naš predsednik Vladimir Vladimirovič Putin, ako neko želi da nešto odgrize od zemlje, ostaće bez zuba, i do kraja života će jesti sažvakanu hranu koju im sa kašike služi komšija u krevetu. Naučite da se družite sa Rusijom - vaši zubi će biti zdraviji - saopštio je Kadirov na svom Telegram kanalu.

Bonus video:

03:41

BRZE VESTI 14.08.2022. 14:55

(Espreso/24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.