SLALA MU PO 500 PORUKA DNEVNO! Kada nije ODGOVORIO, uradila je OVO, a njena REAKCIJA bila je ŠOKANTNA! (VIDEO)
Džeklin Ades, Foto: Paradise Valley Police Department

opsesija

SLALA MU PO 500 PORUKA DNEVNO! Kada nije ODGOVORIO, uradila je OVO, a njena REAKCIJA bila je ŠOKANTNA! (VIDEO)

Ades je čoveku slala mnogo uznemirujućih poruka tokom 17 meseci, ponekad i do 500 SMS-ova u jednom danu, navodi se u policijskom izveštaju

Objavljeno: 15:07h

Pazite sa kim se srećete na mrežama – mogli biste da dobijete hiljade SMS-ova nakon samo jednog sastanka ili da vam provale u kuću.

U ovom slučaju za oboje je optužena jedna žena.

Godine 2018, Džeklin Kler Ades (34) optužena je da je poslala 65.000 tekstualnih poruka muškarcu sa kojim je izašla na jedan sastanak prošle godine.

Kada ju je novinar pitao da li je čoveku poslala toliko poruka, ona je odgovorila: „To je to? Meni se to činilo više.”

Prema Washington Post-u, novinarka je pitala da li misli da je to malo „preterano“.

„Ljubav je preterana stvar“, odgovorila je.

Ades je rekla da je znala da su njene izjave "lude", ali je stajala uz njih. „Ako [on] želi da idem u zatvor, trebalo bi da budem u zatvoru“, rekla je Ades novinarima. "Cenim to. On je svetlo, ja sam ljubav. On zna šta treba da radi i ja se pridržavam pravila."

Ades je upoznala čoveka na Luxy-u, sajtu za onlajn upoznavanje milionera. Njih dvoje su bili na jednom sastanku u januaru 2017, a onda je počelo uznemiravanje.

Policija Paradise Valley-a se uključila u julu 2017, kada je muškarac prijavio da ga Ades uznemirava putem tekstualnih poruka. Ades je čoveku slala mnogo uznemirujućih poruka tokom 17 meseci, ponekad i do 500 SMS-ova u jednom danu, navodi se u policijskom izveštaju.

„Nikad ne pokušavaj da me ostaviš... Ubiću te... Ne želim da budem ubica!“ piše u porukama. „Nadam se da ćeš umreti... pokvareni prljavi Jevrejin... lololol Ja sam kao novi Hitler... čovek je bio genije,” navodno je poslala Ades. „Nosila bih tvoju kožu na vrhu tvoje lobanje, ruke i stopala“, navodi se u drugom tekstu, prema policijskom izveštaju.

Džeklin Ades
foto: Printscreen/Youtube/ CBS News

Kao što biste očekivali, čovek se plašio za svoju bezbednost.

U to vreme je „izjavio da je trenutno van zemlje, ali da je opravdano zabrinut za svoju bezbednost kada se vrati“, navodi se u policijskom izveštaju. Čovek je blokirao Ades na aplikaciji za upoznavanje, što je možda bila velika greška . Ades je ovo shvatila kao znak da se preseli sa Floride u Arizonu, blizu mesta gde je živeo.

„Rekla sam mu da ću, ako me ikada blokira na ovoj aplikaciji, doći da se preselim“, rekla je žena novinarima. „I on me je blokirao, pa sam došao ovde.

Ades se nije zaustavila na slanju poruka. U aprilu 2018. provalila je u njegov dom u Arizoni i nastavila da se okupa. Čovek je 8. aprila bio van grada kada je proverio svoj sistem za nadzor kuće. Na njegovo iznenađenje, Ades se kupala u njegovom domu.

Pozvao je policiju i kada su stigli, ona je bila u kadi tog čoveka, kako je rekao. Ona je uhapšena i optužena za krivično delo ometanje poseda.

"Osećala sam se kao da sam upoznala svoju srodnu dušu i sve je bilo onako kako treba da bude", rekao je Ades tada u intervjuu za medije. "Mislila sam da ćemo uraditi ono što su i svi ostali, i da ćemo se venčati, i da će sve biti redu, ali to se nije dogodilo.”

Na pitanje da li je luda, Ades je jednostavno rekla: „Ne, ja sam osoba koja je otkrila ljubav. 2020. godine otkriveno je da su optužbe protiv Ades odbačene. U 2019. godini, stručnjacima za mentalno zdravlje je bilo dozvoljeno da procene njenu mentalnu sposobnost i da li je u potpunosti razumela optužbe koje su podignute protiv nje.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/ CBS News

Ades je utvrđeno da je mentalno nesposobna, pa su njene optužbe odbačene. Njen advokat imenovan je u izjavi rekao: „Osećam da je pravda zadovoljena. Očigledno je da je psihički bolesna i nadam se da će moći da dobije neophodan tretman“.

Ades je neko vreme ostala u zdravstvenom centru, a onda su je roditelji vratili na Floridu gde će biti na daljem lečenju. Takođe joj nije dozvoljen bilo kakav kontakt sa muškarcem kojeg je uhodila.

Bonus video:

54:19

REDAKCIJA 11.08.2022. 1.DEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.