TRAMP IZDAO SAOPŠTENJE NAKON NOVE LUDNICE, OTKRIO ŠTA SE TAČNO DESILO: Tu je sada SVE JASNO!
Donald Tramp, Foto: Profimedia

najnoviji momenti

TRAMP IZDAO SAOPŠTENJE NAKON NOVE LUDNICE, OTKRIO ŠTA SE TAČNO DESILO: Tu je sada SVE JASNO!

Kako se navodi, Tramp i dvoje njegove odrasle dece, Donald Tramp Mlađi i Ivanka Tramp, borili su se da izbegnu svedočenje, ali nisu u tome uspelii

Objavljeno:

Bivši predsednik SAD Donald Tramp pozvao se danas na Peti amandman Ustava i odbio da odgovara na pitanja tokom svedočenja u građanskoj istrazi u Njujorku.

„Odbio sam da odgovaram na pitanja u okviru prava i privilegija koje se daju svakom građaninu prema Ustavu Sjedinjenih Američkih Država“, naveo je Tramp u saopštenju, preneo je Rojters.

Istrage se vodi o poslovima porodične kompanije, a njujorški državni tužilac Leticija Džejms ispituje da li je Trampova organizacija „naduvala“ vrednost nekretnina.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ona je rekla da je njena istraga došla do dokaza da je Trampova organizacija, koja upravlja hotelima, terenima za golf i drugim nekretninama, precenjivala vrednosti imovine da bi dobila povoljne kredite i potcenjivala vrednosti da bi dobila poreske olakšice.

Kako se navodi, Tramp i dvoje njegove odrasle dece, Donald Tramp Mlađi i Ivanka Tramp, borili su se da izbegnu svedočenje, ali nisu u tome uspelii.

Tramp je negirao krivicu i nazvao njujoršku istragu politički motivisanom, aludirajući na to da je Džejms demokrata.

Bonus video:

01:27

TRAMP PROGLASIO REKORDNU POBEDU: Rezultati su fenomenalni, ali ishod izbora tražićemo na SUDU (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.