OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE NA KOJIMA ŽENA NAVODNO TRUJE MUŽA: U limunadu mu je sipala OVO?! (FOTO)
Žena, Foto: Printskrin: Jack Chen

JEZIVO

OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE NA KOJIMA ŽENA NAVODNO TRUJE MUŽA: U limunadu mu je sipala OVO?! (FOTO)

Suprug je sastavio dugačku listu navodnog uznemirujućeg ponašanja njegove žene, rekavši da ima dugu istoriju maltretiranja njega i njihovo dvoje dece - jednom je vikala na decu da "idu da umru", tvrdi njen otuđeni supružnik

Objavljeno:

Suprug dermatologa iz Kalifornije postavio je skrivenu kameru u njihovoj kuhinji i navodno uhvatio svoju suprugu kako mu u toplu limunadu sipa sredstvo za čišćenje odvoda, pokazali su sudski dokumenti.

Lekar Džek Čen tajno je snimao svoju suprugu Jue Ju, poznata i kao Emili, sa kojom je u braku 10 godina, nakon što se razboleo i sumnjao da mu piće truje sa Dranom, sredstvom za čišćenje odvoda, navodi se u izjavi koju je dobio New York Post.

Čen je snimak predao policiji u okrugu Orandž, koja je uhapsila njegovu suprugu u četvrtak ispred njene ordinacije.

Čen je sastavio dugačku listu navodnog uznemirujućeg ponašanja njegove žene, rekavši da ima dugu istoriju maltretiranja njega i njihovo dvoje dece - jednom je vikala na decu da "idu da umru", tvrdi njen otuđeni supružnik.

On je tražio da joj se uvede zabrana prilaženja i traži razvod braka posle 10 godina.

1 / 3 Foto: Printskrin: Jack Chen

- Kada se Emili iznervira i viče na decu, često koristi kinesku frazu čiji bi prevod bio "idi da umreš". Takođe govori deci da "imaju problem u glavi", "da su bolesni", "idioti", i druge psovke - napisao je njen suprug u sudskim dokumentima u koje je Post imao uvid.

Ona je uhapšena i optužena da je više puta pokušala da otruje supruga.

Čen, radiolog, zadobio je "značajne unutrašnje povrede" nakon konzumiranja proizvoda za čišćenje, saopštila je policija.

Čen i Ju su se upoznali 2011. i venčali sledeće godine. U dokumentima je naveo da je primetio promene kod nje nakon što je rodila njihovo dvoje dece 2013. i 2014.

Žena
foto: Irvine SD

Policajac Bil Bingam rekao je za Daily Mail da se čini da je Čen bio trovan "određeni vremenski period".

Čen se razboleo pre oko mesec dana i zatražio lekarsku pomoć kada se njegovo stanje pogoršalo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.