ARTRITIS JOJ NE MOŽE NIŠTA! Ova BAKA pomera GRANICE u 93. GODINI, pogledajte ČEGA se DOSETILA (VIDEO)
Beti Bromidž, Foto: Printscreen/Youtube/ Sky Star News

legendarno!

ARTRITIS JOJ NE MOŽE NIŠTA! Ova BAKA pomera GRANICE u 93. GODINI, pogledajte ČEGA se DOSETILA (VIDEO)

Inspirisana TV reklamom za čokoladicu,ova baka koja se dugo bavila sportom, izvela je ovakvu akciju uprkos tome što ima artitris

Objavljeno:

Beti Bromidž, 93-godišnja žena koja je uzletela na nebo vezana za avion, živi je dokaz da godine nemaju ograničenja.

Potrebna je ozbiljna hrabrost da se popnete na krila aviona, zakačete pojas i stojite tamo dok avion izvodi komplikovane akrobatske marifetluke na nebu. Beti je za to, očigledno, imala hrabrosti.

Ustvari, ovo je bila peta ovakva akcija za penzionerku iz Čeltenhema koja prikuplja sredstva za jednu dobrotovornu organizaciju.

Inspirisana TV reklamom za čokoladicu, ova baka koja se dugo bavila sportom, izvela je ovakvu akciju uprkos tome što ima artitris.

-Nikad ne znaš šta možeš dok ne pokušaš. Bila sam u kasnim 80-im kada sam ovo prvi put probala - rekla je i dodala: Pre toga najopasnija stvar koju sam radila je bilo jahanje konja.

Gospođa Bromadž je dobitnica nagrade ITV Pride of Britain. Zaradila je više od 23.000 funti za lokalne dobrotvorne organizacije.

Bonus video:

01:46

STOKO, JEL MOGUĆE DA TOLIKO JEDEŠ! Višnja Petrović za Kurir TV otvorila dušu: GASIM SVETLA NA NASTUPIMA DA SE NE VIDI CELULIT

(Espreso/24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.