LUKSUZNI ODMOR PRETVORIO SE U PRAVI HOROR: Dečaka (8) UJELE tri AJKULE
Ajkula, Foto: Profimedia

JEZIVO

LUKSUZNI ODMOR PRETVORIO SE U PRAVI HOROR: Dečaka (8) UJELE tri AJKULE

Dečak je sa svojom porodicom prošle nedelje bio na ekskurziji do zaštićene luke Kompas Kej kada se dogodio stravičan napad

Objavljeno: 10:35h

Dečaka (8) iz Velike Britanije napale su tri ajkule dok je bio na odmoru na Bahamima i nanele mu povrede na obe noge.

Finli Dauner je sa svojom porodicom prošle nedelje bio na ekskurziji do zaštićene luke Kompas Kej kada se dogodio stravičan napad.

Prestravljenog dečaka je njegova 12-godišnja sestra morala odvući na sigurno tokom putovanja nakon što su najmanje tri ajkule, ničim izazvane, iznenada ugrizle dečaka za obe noge.

Finlijev otac, Majkl (44), rezervisao je luksuzni letnji odmor sa svoje troje dece, Finli, Lili (9) i Emili (12), a on je uključio izlet na pet ostrva.

Majkl je rekao da su njegova deca videla ajkule kako plivaju u obližnjoj laguni kasnije tokom putovanja pored gomile turista i otišla su tamo, nesvesni da se hrane ostacima koji su im bacani.

- Odjednom sam čuo vrisak i video ljude kako se okupljaju oko Finlija. Bilo je puno krvi, delovi mesa su mu visili sa noge. Mogle su da ga ubiju - rekao je otac za Daily mail.

1 / 4 Foto: Profimedia

Dečaka je brzo sestra podigla iz vode i odveden je u obližnju bolnicu.

Porodica se sada vratila kući, a njegov sin morao je da se podvrgne tročasovnoj operaciji.

Otac je besan jer su mu turistički vodiči rekli da su ajkule bezbedne uprkos tome što Finli sada mora da koristi invalidska kolica dok mu se rane na nogama oporavljaju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.