KAO SCENARIO ZA FILM! AJKULA MU SPASILA ŽIVOT: Posle susreta je OTKRIO da boluje od OPAKE BOLESTI!
Ajkula, Foto: Printscreen

neverovatno

KAO SCENARIO ZA FILM! AJKULA MU SPASILA ŽIVOT: Posle susreta je OTKRIO da boluje od OPAKE BOLESTI!

Judžin Fini (46) pamtiće bliski susret sa najsmrtonosnijim okeanskim predatorom do kraja života, ali iz jednog neverovatnog razloga

Objavljeno:

U julu 2015, Judžin je plivao kraj obale Hantington Biča u Kaliforniji i u jednom momentu osetio je snažan udarac u leđa. Po izlasku iz mora na leđima je imao posekotinu dugu oko 30 centimetara, a njegova devojka je rekla da je u jednom trenutku pored njega videla peraje ajkule.

- Osećao sam se kao da me je udarila tona cigli, kao da me je neko udario bičem. Nikada nisam bio tako udaren - rekao je Fini, prenosi Njujork post .

Ispostavilo se da je imao bliski susret sa velikom belom ajkulom. Kako je bol u leđima i grudima bio veoma jak zatražio je medicinsku pomoć. Na rendgen je usledio šok! Otkriveno je da Fini ima tumor na desnom bubregu. Odmah je operisan, a lekari su mu uklonili tumor i oko 20 odsto bubrega.

- U suprotnom, nikada ne bih otišao na pregled. Ovo je očigledno bio jedini pravi način da saznam kako se tumor širi. Počeo bih da gubim na težini, razboleo bih se, ali onda bi bilo kasno. Kad bih mogao da pronađem ovu ajkulu i zagrlim je, uradio bih to - kaže Fini.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.