SAN O AJKULI IMA STRAVIČNO ZNAČENJE: Ako ste videli ovu morsku neman u snu, PAZITE SE!
Ajkula, Foto: Printscreen/Youtube/ National Geographic

PROČITAJTE

SAN O AJKULI IMA STRAVIČNO ZNAČENJE: Ako ste videli ovu morsku neman u snu, PAZITE SE!

Ajkule ili morski psi u sanovniku obično predstavljaju negativne snove.

Objavljeno:

Ajkule retko sanjamo, a ako smo skoro čitali o njima, videli ih na televiziji ili uživo onda se snovi o njima ne tumače.

Videti ajkulu u snu Kada u snu vidite ajkulu, to je upozorenje da ćete biti u opasnosti. U poslednje vreme se osećate izgubljeno i nezaštićeno. Nesigurni ste u svemu što počnete da radite. To vide i drugi ljudi, pa će se verovatno naći neko ko će hteti da zloupotrebi vašu slabost. Iako ste svesni da vas je lako oblatiti, moguće je da ćete opet upasti u klopku. Okolina vas upozorava da budete pažljiviji, ali vaša želja za bliskošću vas uvek odvede u propast.

Kada sanjate ajkulu u vodi, to označava da ćete se posvađati sa nekim do koga vam je stalo. Vaša iskrenost će vas skupo koštati. Moguće je da ćete bliskoj osobi reći stvari koje ne želi da čuje. Vodićete se time da je i najgora istina bolja od laži. Bićete pogrešno shvaćeni i vaša briga će biti protumačena kao ljubomora. To će vas mnogo povrediti, ali imaćete utehu da vam je savest čista, a namere poštene.

Bežati od morskog psa Kada u snu bežite od ajkule, to simbolizuje pomirenje. Verovatno ste imali sukob sa nekim ko vam je ranije bio važan. Vremenom ćete shvatiti da je razlog svađe besmislen i želja za pomirenjem će biti jača. Nećete biti sigurni kako da se ponašate u novoj situaciji, ali osetićete olakšanje što ste povratili blisku osobu.

Sanjati ajkulu na suvom Kada sanjate ajkulu na suvom, to znači da će se stvari odvijati po vašim planovima. Šta god da zamislite u narednom periodu, ostvariće se. Izgledaće kao da imate čarobni štapić kojim ispunjavate sve želje. Moguće je da ćete imati uspeha u traženju posla ili će vaša veza biti baš onakva kakvu ste zamišljali.

Sanjati napad ajkule Ova vrsta sna se tumači u zavisnosti od konteksta i situacije u kojoj ste se nalazili kada vas je napala ajkula u snu. Da li ste bili u blizini plaže ili na otvorenom moru. Ovakav san može da simboliše neke neočekivane nesreće ili opasnosti u vašem svakodnevnom životu. Ukoliko ste sanjali da vas je ajkula napala dok ste pecali to može da znači incident na radnom mestu.

San se tumači i u zavisnosti od toga da li ste u snu očekivali napad morskog psa ili vas je on iznenadio. Ako ste u snu bili spremni na napad ući ćete u rizične poslove, a ako vas je napad iznenadio otkrićete nešto što će vas šokirati.

Ako sanjate da vas je na pučini okružilo više morskih pasa to simbolište da ste na javi saterani u ćošak i da ne vidite izlaz iz te situacije. Zbog toga se osećate bespomoćno i nervozno. Može se odnositi na situaciji u školi, fakultetu ili na poslu gde imate problem sa profesorima, kolegama ili saradnicima.

Ajkula
foto: Printscreen/Youtube/BBC Earth

Sanjati više ajkula Ukoliko sanjate više morskih pasa koji plivaju prema vama moguće je da će vam se desiti neki peh, koji će narušiti vašu reputaciju. To ne možete da sprečite, ali možete da minimalizujete uticaj toga na svoje mentalno zdravlje. Pomirite se sa tim i nastavite dalje. Teško stečen ugled se lako poruši, ali vi znate da imate poštovanje ljudi koji vas okružuju i tu činjenicu treba da imate stalno na umu.

Sanjati ujed ajkule Tumačenje ovog sna zavisi od toga za koji deo tela vas je moski pas ujeo. Ukoliko je u pitanju noga to znači da morate da prekontrolišete svoje zdravlje. Već dugo odlažete posetu lekaru. Nema razloga za paniku, ali je bolje sprečiti nego lečiti. Uključite više fizičke aktivnosti u svoju svakodnevnicu, telo i um će vam biti zahvalni.

Ukoliko vas je ajkula u snu ugrizla za šaku ili ruku obično znači da vas neprijatelji „vrebaju“ na poslu. Moguće je da kolege spletkare protiv vas, te pokušavaju da vas ocrne u očima nadređenih kako bi preuzeli vašu poziciju. Verovatno se niste prvi put našli u takvoj situaciji. Znate da im ne možete „začepiti usta“ rečima, vaš trud, rad i uspeh dovoljno govori o vama.

Sanjati da vas ajkula živog proždire San u kome vas ajkula celog proždire simboliše vašu nemoć da se oduprete situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Kako biste se iz toga izvukli morate biti kreativniji. Ne dopustite da osećaji vladaju vama, nego razum. Ako mislite da ne možete sami ne libite se da potražite pomoć prijatelja. Sigurno imate nekoga kome verujete.

(Espreso/Sanovnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.