NAJMANJE PETORO MRTVIH U NESREĆI: Zapalio se kamion s gorivom u Libiji, strahuje se da će BROJ MRTVIH BITI VEĆI
Ilustracija, Foto: infobijeljina.com

nesreća

NAJMANJE PETORO MRTVIH U NESREĆI: Zapalio se kamion s gorivom u Libiji, strahuje se da će BROJ MRTVIH BITI VEĆI

Tri medicinska izvora potvrdila su da je u vozilima ili blizu njih pronađeno pet spaljenih ljudskih tela upozoravajući da se očekuje da će broj mrtvih nastaviti da raste jer je je među povređenima bilo teških slučajeva

Objavljeno:

Najmanje pet osoba je poginulo, a 50 je povređeno kasno sinoć kada se zapalio kamion-cisterna koji je prevozio dizel gorivo u jedan grad na jugu Libije, saopšteno je iz medicinskih i bezbednosnih izvora.

Na slikama koje su lokalni stanovnici postavili na internet prikazan je ugljenisan kamion i nekoliko drugih ugljenisanih vozila sa obe strane puta u oblasti Ezvaja, prenosi Rojters.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen/Twitter/WiderGamesofficial

Tri medicinska izvora potvrdila su da je u vozilima ili blizu njih pronađeno pet spaljenih ljudskih tela upozoravajući da se očekuje da će broj mrtvih nastaviti da raste jer je je među povređenima bilo teških slučajeva.

- Kamion je učestvovao u saobraćajnoj nesreći i prevrnuo se - rekao je jedan radnik obezbeđenja i posvedočio da je nekoliko ljudi iz okolnih automobila prišlo nakon što se kamion prevrnuo, a pre nego što se zapalio, u nameri da pokušaju da uzmu gorivo iz rezervoara kamiona.

Za sada nije jasno da li je među žrtvama i vozač kamiona.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.