UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ GRUZIJE: Eksplodirao helikopter s lekarima i spasiocima! (VIDEO)
Helikopter, Foto: Printscreen Tviter

POTRESNO

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ GRUZIJE: Eksplodirao helikopter s lekarima i spasiocima! (VIDEO)

Lokalni mediji javljaju da su povređeni, ali trenutno nema zvaničnih podataka o eventualnim žrtvama

Objavljeno:

Helikopter s lekarima i spasiocima srušio se u Gruziji. Na mestu pada odjeknula je snažna eksplozija, a helikopter je nestao u gustom crnom dimu, prenosi dnevnik.hr.

Tim za hitne slučajeve Gruzije u helikopteru pokušao je da spasi dvoje ljudi koji su ostali zarobljeni na litici nakon što su udarili u stene u Gudauri, popularnom skijalištu koje leti postaje omiljena destinacija ljubitelja letenja zmajem i paraglajdera.

U avionu su bili lekari i spasioci. Lokalni mediji javljaju da su povređeni, ali trenutno nema zvaničnih podataka o eventualnim žrtvama.

APA javlja da je u trenutku nesreće u helikopteru bilo petoro ljudi. Društvenim mrežama proširili su se snimci helikoptera koji udara u stenu i nestaje i eksploziji i oblaku crnog dima i plamena.

- Helikopter Ministarstva unutrašnjih poslova, koji je pomagao u spasavanju paraglajdera, izgubio je kontrolu i srušio se - objavljeno je iz ministarstva.

- Uz članove posade bili su medicinski radnici i spasioci. Svi detalji se još utvrđuju, a više informacija biće poznato nakon istrage - dodaje se u saopštenju.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.