"MISLILA SAM DA JE TO KRAJ MOG ŽIVOTA": Tamara progovorila o stravičnom INCIDENTU, Bajden u centru novog SKANDALA!
Džo Bajden, Foto: Profimedia

HOROR!

"MISLILA SAM DA JE TO KRAJ MOG ŽIVOTA": Tamara progovorila o stravičnom INCIDENTU, Bajden u centru novog SKANDALA!

Uoči posete Bajdena Izraelu došlo je do incidenta sa jednim od zaposlenih u tajnoj službi, što je i zvanično potvrđeno

Objavljeno: 16:14h

Tamara Ben Haim (30) iz Izraela tvrdi da ju je pripadnik američke tajne službe napao na ulice uoči posete predsednika SAD Džoa Bajdena toj zemlji ovog meseca. Ona isto tvrdi da izraelske vlasti nisu ništa učinile da njenog napadača privedu pravdi.

Ben-Haim je rekla za Fox News da je pešačila ka kući, kada joj je prišao "veliki čovek" i bez razloga počeo da je tuče. Sve je odigralo u jednoj prometnoj ulici u Jerusalimu, nešto iza ponoći, nedelju dana uoči posete Bajdena.

Tvrdi da ju je muškarac udarao u grudi iznova i iznova.

- Osećala sam se kao džak za udaranje - tvrdi devojka i dodaje da je bila preplašena jer je videla da napadač ima pištolj.

- Bila sam u potpunom šoku. Bio je tako snažan. Nisam ni mogla da pokušam da se odbranim. Mislila sam da to neću preživeti, da je to kraj mog života - svedoči Tamar.

Ona kaže da je tokom napada čula kako drugi muškarac prilazi i doziva muškarca koji je udara. Govorio je na engleskom, i pretpostavila da se poznaju od ranije. U jednom trenutku je odvojio napadača od nje, što je iskoristila da pobegne trčeći niz ulicu. Tvrdi da je zastala da na brzinu fotografiše dvojicu muškaraca i da je odmah potom pozvala policiju.

Tamara dodaje i da je policiji dala fotografije, ali da je u naredna tri dana, koliko je ležala u krevetu i oporavljala se, niko nije pozvao.

Podsetimo, uoči posete Bajdena Izraelu došlo je do incidenta sa jednim od zaposlenih u tajnoj službi, što je i zvanično potvrđeno. Agent je potom hitno vraćen nazad u SAD.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Zaposlenog je nakratko pritvorila i ispitala izraelska policija, koja ga je pustila bez podizanja optužnice. Zaposleni se vratio u Sjedinjene Države - navodi se u saopštenju.

Pristup zaposlenog sistemima i objektima Tajne službe takođe je suspendovan do dalje istrage.

Devojka iz Izraela kaže da nije ni znala ko je njen napadač sve dok je izraelski TV kanal Arutz nije pozvao i zatražio intervju, rekla je za Fox. Stanica joj je rekla da su obojica bili članovi Bajdenove tajne službe.

Njen navodni napadač je deo tima Tajne službe za protivnapad, navodi izraelska mreža. Stanica je dobila snimak nadzora koji pokazuje da agent napušta bar nekoliko trenutaka pre napada.

- Kada sam čula ko je on, bila sam baš ljuta, povređena. On nije neki beskućnik, on je obučeni borac - rekla je devojka.

Ne seća se da li je osetila miris pića u njegovom dahu, ali je rekla da je posrnuo dok je odlazio sa mesta događaja.

Nakon napada, izraelski zvaničnici su joj rekli da je osumnjičeni napustio zemlju i da je nisu kontaktirali američki zvaničnici, za koje ona tvrdi da pokušavaju da to "gurnu pod tepih".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.