TINEJDŽER (15) UBIO TROJE BRAĆE I SESTARA, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Policiju zatekao STRAVIČAN prizor!
Ilustracija, Foto: AP

UŽAS NA ALJASCI

TINEJDŽER (15) UBIO TROJE BRAĆE I SESTARA, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Policiju zatekao STRAVIČAN prizor!

Policija sa Aljske je u utorak oko 16 sati dobila prijavu o pucnjavi u kući severno od Ferbanksa

Objavljeno: 09:10h

Tinejdžer (15) pucao je i ubio troje braće i sestara u kući u blizini Ferbanksa na Aljasci, a potom je izvršio samoubistvo. On je pronađen sa prostrelnom ranom, saopštile su vlasti.

Policija sa Aljske je u utorak oko 16 sati dobila prijavu o pucnjavi u kući severno od Ferbanksa. Kada su došli na lice mesta pronašli su četvoro dece, kojima su povrede nanete vatrenim oružjem. Roditelji dece u to vreme nisu bili kod kuće, navodi policija, prenosi ABC njuz.

Još troje dece je bilo u kući, ali nisu povređeni, navodi se u saopštenju. Tim DeSpain, portparol policije, rekao je da su sva deca koja nisu povređena mlađa od 7 godina. Dodao je da su svi braća i sestre.

Deca koja su pronađena mrtva su imala 5, 8, 17 i 15 godina. Policija je rekla da je njihova istraga pokazala da je dečak (15) ubio troje braće i sestara, a da je zatim presudio sebi. DeSpain je rekao da je pitanje motiva još uvek deo istrage.

1 / 5 Foto: AP

Policija navodi da je pištolj "porodični, ali da je osim toga, sve ostalo još uvek deo istrage koja je u toku". Tela su poslata na obdukciju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.