KAKVA IRONIJA: Američki kongresmen glasao PROTIV ISTOPOLNIH BRAKOVA, zatim uradio ovo!
Foto: AP

obrt

KAKVA IRONIJA: Američki kongresmen glasao PROTIV ISTOPOLNIH BRAKOVA, zatim uradio ovo!

Predstavnički dom američkog Kongresa, predvođen demokratama, usvojio je zakon za zaštitu istopolnih i međurasnih brakova

Objavljeno:

Američki član Predstavničkog doma iz Pensilvanije, republikanac Glen Tompson prisustvovao je istopolnom venčanju svog sina samo nekoliko dana nakon što je glasao protiv zakona za zaštitu istopolnih i međurasnih brakova koji su u američkom parlamentu predložile demokrate.

Predstavnički dom američkog Kongresa, predvođen demokratama, usvojio je zakon za zaštitu istopolnih i međurasnih brakova zbog zabrinutosti da bi presuda Vrhovnog suda kojom se poništava pristup abortusu mogla ugroziti druga prava koja kritikuju mnogi konzervativci.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

"Kongresmen i gospođa Tompson bili su oduševljeni što su prisustvovali i proslavili venčanje svog sina u petak uveče kada je on započeo ovo novo poglavlje u svom životu. Tompsonovi su veoma srećni što mogu da požele dobrodošlicu svom novom zetu u svoju porodicu", navodi se u saopštenju Tompsonove kancelarije.

Tompson je zakon ranije nazvao trikom demokrata tokom izborne godine koji "ne uspevaju da se pozabave istorijskom inflacijom i cenama van kontrole na ​​benzinskim pumpama i prodavnicama prehrambenih proizvoda".

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.