OVO JE NAJGORI NAČIN UMIRANJA: Za ovu MORBIDNOST niste ni čuli, a pogrebnik kaže da NEMA GOREG OD TOGA!
Kejtlin Dauti, Foto: Printscreen/Youtube/ Ask a Mortician

KONAČNO OTKRIVENO?

OVO JE NAJGORI NAČIN UMIRANJA: Za ovu MORBIDNOST niste ni čuli, a pogrebnik kaže da NEMA GOREG OD TOGA!

To je jedno od mnogih životnih pitanja na koje je naizgled nemoguće odgovoriti, i dok niko ne želi da doživi užasnu smrt, uvek je intrigantno znati najgore i najkrvavije načine

Objavljeno:

Možda je konačno odgovoreno na jedno od najrazmišljanijih pitanja na svetu – koji je zaista najgori način umiranja?

Da, morbidno je, ali ne može se poreći da je većina nas razmišljala o tome.

To je jedno od mnogih životnih pitanja na koje je naizgled nemoguće odgovoriti, i dok niko ne želi da doživi užasnu smrt, uvek je intrigantno znati najgore i najkrvavije načine.

Pa, zahvaljujući pogrebniku, sada znamo tačno šta je najgora smrt i verovali ili ne, ne uključuje sečivo ili metak.

Kejtlin Dauti je najpoznatija po svom YouTube kanalu, Ask a Mortician, gde objavljuje prilično sablasne sadržaje za svojih 1,85 miliona pretplatnika.

Pogrebnik iz LA-a nedavno je na svom kanalu odgovorila na pitanja i odgovore, u kojima je objasnila da „loše smrti“ u svim kulturama imaju slične karakteristike.

"To je tragično i neočekivano, samoubistvo, ubistvo, strašna nesreća", rekla je ona. „Za preživele bi najgora stvar mogla biti kada telo nikada ne bude pronađeno, a sahrana i rituali žalosti ne mogu da se izvrše.

1 / 4 Foto: Profimedia

Dauti je zatim nastavila da raspravlja o najgorim načinima umiranja, uključujući jedan od najgorih i nije iznenađujuće, da potiče od drevne metode mučenja za koju mnogi od nas verovatno nikada nisu čuli.

Metoda se zvala skafizam – drevni persijski metod fatalnog mučenja – i Dauti se nije ustezala u objašnjavanju užasa koje je sa sobom nosio.

„Prvo vam telo skinu golo i stavite između dva izdubljena balvana sa glavom i udovima koji vire“, rekla je ona. „Onda te polivaju medom i teraju da unosiš med koji privlači insekte. Onda te ostave u ustajalom jezercu da te polako jedu – ali se vraćaju svaki dan da bi te na silu nahranili još mleka i meda da ne bi umru odmah, na kraju podležući izloženosti, dehidraciji, šoku i delirijumu.

"Prema ATI-ju, veruje se da je skafanje nastalo oko 500. godine pre nove ere i bilo je poznato kao „čamci“, jer su žrtve stavljane u dva izdubljena trupca ili čamca pre nego što su njihove patnje i počele.

Sasvim prirodno, sledbenici su bili zapanjeni metodom fatalne torture i brzo su podelili svoj šok, jednim pisanjem:

„Ne bih voleo da moje poslednje trenutke svesti ukrade želja druge osobe da me vidi kako patim.

Dok je drugi rekao: "Čitao sam o skafizmu pre mnogo godina i to je zapravo već bio moj 'najgori scenario' smrti."

(Espreso/Unilad)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.