EVO U KAKVOM STANJU JE DŽOZEF BAJDEN: Lekar OTKRIO SVE
Džozef Bajden, Foto: Profimedia

jAVLJENO

EVO U KAKVOM STANJU JE DŽOZEF BAJDEN: Lekar OTKRIO SVE

Bela kuća nastojala je pokazati da bolest nije umanjila predsednikovu radnu sposobnost

Objavljeno:

Američki predsednik Džo Bajden gotovo da više nema simptome covid-19, otkako je prošle nedelje bio pozitivan na testu, objavio je njegov lekar. "U ovom trenutku simptomi su začepljenost nosa i minimalna grlobolja", rekao je Bajdenov lekar, dr. Kevin O Konor u saopštenju iz Bele kuće.

Za vikend su popustili bolovi u telu i kašalj, a predsednik nije imao teškoća s disanjem, rekao je lekar. Ponovio je da su pluća predsednika Bajdena u redu i da dobro reaguje na propisanu terapiju. Bajden je u četvrtak bio pozitivan na covid-19.

Bela kuća nastojala je pokazati da bolest nije umanjila predsednikovu radnu sposobnost. U četvrtak je objavila videosnimak na kojoj predsednik uverava Amerikance da se oseća dobro, a u petak je održao virtualni sastanak s osobljem iz Bele kuće.

Bela kuća
foto: Profimedia

Za vikend predsednik nije imao planiranih javnih događaja, a putovanja u prvom delu ove nedelje otkazana su. Kasnije u ponedeljak Bajden će virtualno razgovarati s direktorima firmi u sklopu nastojanja Bele kuće da se u Sjedinjenim Državama ojača industrija poluvodiča.

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.