OTKRIVENA JOŠ JEDNA MASKOVA AFERA: Na kolenima molio za OPROŠTAJ, evo ko je njegova nova ljubavnica!
Ilon Mask, Foto: EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE / POOL

SKANDAL

OTKRIVENA JOŠ JEDNA MASKOVA AFERA: Na kolenima molio za OPROŠTAJ, evo ko je njegova nova ljubavnica!

Buran život milijardera Maska

Objavljeno:

Samo što se saznalo da je Ilon Mask pre nekoliko meseci dobio blizance sa direktorkom jedne od svojih firmi, pročulo se da je imao aferu sa ženom osnivača Gugla Sergeja Brina.

Mask je prošle godine, navodno, Grina na kolenima molio za oproštaj na umetničkom festivalu u Majami Biču zbog afere sa Nikol Šenahan, prenosi Njujork post škakljive detalje.

Kako se navodi, Brin je saslušao njegovo izvinjenje, ali i dalje ne govori sa najbogatijim čovekom na svetu.

Jedan od osnivača Gugla je podneo zahtev za razvod u januaru, navodeći "nepomirljive razlike".

Mask se u septembru rastao sa pevačicom Grajms, sa kojom je dobio dvoje dece, a navodna afera se dogodila u decembru tokom umetničkog festivala "Art Bazel" koji je trajao nekoliko dana.

Izvori kažu da je brak Grina i Šenahanove već bio uzdrman zbog problema koji su nastali tokom pandemije koronavirusa i brige o njihovoj ćerki. Bili su razdvojeni, ali su i dalje živeli zajedno.

Šenahan je, navodno, tražila milijardu dolara od Brina, čije se bogatstvo procenjuje na 90 milijardi, što znači da će ovo biti jedan mukotrpni razvod.

Za sada nisu uspeli da postignu dogovor, a Brinova strana kaže da Šenahanova traži mnogo više nego što je navedeno u predbračnom ugovoru, dok njeni advokati tvrde da je taj dokument potpisala pod pritiskom tokom trudnoće.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE / POOL

Ko je Nikol Šenahan?

U pitanju je advokatica iz Kalifornije i preduzetnica iz Silikonske doline. Pre nego što je dospela u žižu javnosti zbog kratke afere sa Maskom, bila je poznata po osnivanju tehnološke kompanije "ClearAccessIP" koja je koristila veštačku inteligenciju za rukovođenje patentima. Firmu je prodala 2020. godine.

Osim toga, bila je osnivač i predsednik humanitarne fondacije "Bia-Echo" koja se zalagala za reformu krivičnog sistema, održivu budućnost i istraživanja plodnosti i reproduktivnog zdravlja kod žena u srednjim tridesetim godinama.

Poslednje pitanje je bilo veoma lično za Šenahanovu jer je otvoreno govorila koliko joj je bilo teško da zatrudni.

- Kao i mnoge žene koje nisu u potpunosti spremne da u ranim tridesetim započnu porodicu, odlučila sam, ili sam makar tako mislila u to vreme, da preuzmem stvar u svoje ruke i zamrznem embrione. Međutim, nakon propala tri pokušaja i desetina poseta klinikama za veštačku oplodnju, shvatila sam da nisam ni približno tako nedodirljiva kao što sam mislila - poručila je na otvaranju Centra za reproduktivnu dugovečnost žena. Njena fondacija je ovom centru pružila inicijalnu finansijsku pomoć.

- Posvetila sam se tome da pomognem budućim generacijama žena da imaju više izbora - rekla je.

Naposletku, sa Brinom je 2018. dobila ćerku, a iste godine su se venčali na skromnoj ceremoniji nakon dve godine zabavljanja. Kako se navodi, upoznali su se 2015. na jogi.

Prethodno je bila udata za jednog biznismena.

Odrasla je u Oklandu, a tokom detinjstva su hranu kupovali na bonove. Ćerka je imigrantkinje iz Kine i oca koji se borio sa duševnim problemima.

- Morala sam na svoj način da prokljuvim kako svet funkcioniše. Roditelji su tokom većeg dela mog detinjstva bili nezaposleni, nije bilo novca, skoro nikakvih roditeljskih smernica, kao što možete da zamislite uz bolesnog oca, a bilo je dosta straha i haosa - rekla je 2021. godine za magazin "Modern Luxury".

Kao konobarica je radila već sa 12 godina, a kasnije je uspela da stekne diplomu pravnika.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.