ILON MASK TAJNO DOBIO BLIZANCE SA DIREKTORKOM SVOJE KOMPANIJE? Sada ima 9 dece, a evo ko im je MAJKA!
Ilon Mask, Foto: EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE / POOL

veselo

ILON MASK TAJNO DOBIO BLIZANCE SA DIREKTORKOM SVOJE KOMPANIJE? Sada ima 9 dece, a evo ko im je MAJKA!

Ove godine je najavio planove za kupovinu Tvitera za 44 milijarde dolara, iako je dogovor odložen zbog onoga što je izvršni direktor Tesle opisao kao nekoliko nerešenih stvari

Objavljeno:

Ilon Mask je prošle godine dobio blizance sa jednim od svojih najviših rukovodilaca Šivonom Zilisom, direktorom njegove kompanije za veštačku inteligenciju Neuralink, pokazuju novi sudski dokumenti. Mask, koji je bio otvoreni zagovornik donošenja više beba na svet, sada ima devetoro dece.

U aprilu su Mask (51) i Zilis (36) podneli peticiju za promenu imena blizanaca kako bi "imali prezime svog oca i sadržali prezime majke kao deo srednjeg imena". Nalog je odobrio sudija u Ostinu u Teksasu ovog maja. Blizanci su rođeni nedeljama pre nego što su Musk i Кler Baučer, muzičarka koja nastupa kao Grajms, dobili drugo dete preko surogata u decembru, navodi Biznis Insajder.

Mask je najbogatija osoba na svetu, sa procenjenom neto vrednošću od oko 220 milijardi dolara. On je na čelu četiri kompanije: proizvođača električnih vozila Tesla, proizvođača svemirskih letelica SpaceКs, pokretača za izgradnju tunela Boring Compani i kompanije Neuralink za implantate za mozak-mašina, gde Zilis radi.

Ove godine je najavio planove za kupovinu Tvitera za 44 milijarde dolara, iako je dogovor odložen zbog onoga što je izvršni direktor Tesle opisao kao nekoliko nerešenih stvari. Insajder je u maju izvestio da je SpaceКs platio stjuardesi kompanije 250.000 dolara da bi ćutala nakon što je ona navela da se Mask razotkrio i predložio je za seks.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/ALEXANDER BECHER

Zilis je zvezda u usponu u Muskovom carstvu. Rođena u Markhamu, Ontario, Zilis je diplomirala ekonomiju i filozofiju 2008. na Jejlu, gde je takođe igrala golmana u ženskom hokejaškom timu.

Doživotna sportista, slikana je na društvenim mrežama kako surfuje, zip-lajning i penjanje po ledu.

Nakon što je započela svoju karijeru u IBM-u, pridružila se fondu rizičnog kapitala Bloomberg Beta u ranoj fazi, gde je vodila ulaganja u podatke i mašinsko učenje.

Bila je na Forbsovoj listi 30 Under 30 u kategoriji rizičnog kapitala 2015.

Bonus video:

14:13

POSTOJI RAZLOG ŠTO ĐUKANOVIĆ NE MOŽE TEK TAKO DA ODE IZ POLITIKE Dobrosavljević o Milovom potezu: VEĆ JE SVE OVO RADIO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.