POGINUO ČLAN EKIPE POPULARNE SERIJE: Ubijen iz vatrenog oružja na setu, zadobio višestruke RANE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

tragedija

POGINUO ČLAN EKIPE POPULARNE SERIJE: Ubijen iz vatrenog oružja na setu, zadobio višestruke RANE!

Prevezen je u bolnicu gde je proglašen mrtvim, kaže policija koja je sprovodila istragu

Objavljeno: 10:59h

Džoni Pizaro, član ekipe televizijske serije "Red i zakon: Organizovani zločin" ubijen je iz vatrenog oružja na setu serije u Njujorku, potvrdila je policija za američke medije.

Tridesetjednogodišnji Džoni je pronađen u utorak oko 5 i 15 sati ujutro po lokalnom vremenu u stambenoj ulici u Bruklinu pre početka snimanja serije. Zadobio je višestruke rane od vatrenog oružja u predelu glave i vrata, piše Index.hr.

Za vreme pucnjave nije bilo snimanja

Prevezen je u bolnicu gde je proglašen mrtvim, kaže policija koja je sprovodila istragu. Informacije o osumnjičenima, kao i sam motiv ubistva još su nepoznati, ali navodno je napadač prišao vozilu u kojem je bio DŽoni i pucao u njega.

Na snimcima lokalnih medija nakon incidenta, policajci na mestu zločina viđeni su kako fotografišu unutrašnjost crvene Honde Civic s otvorenim suvozačevim vratima.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Sky News

Prema portparolu televizijske mreže NBC, za vreme pucnjave nije bilo snimanja i potvrđeno je da je ubijeni član njihove ekipe.

Radio je kao asistent produkcije u vezi sa parkiranjem na setu. Njegov posao bio je da osigura da ulica bude slobodna kako bi vozila povezana sa snimanjem serije mogla da se parkiraju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.