NAJŽEŠĆA PRETNJA MEDVEDEVA DO SAD: "Za njih je sudnji dan"
Dmitrij Medvedev, Foto: Profimedia

tenzije

NAJŽEŠĆA PRETNJA MEDVEDEVA DO SAD: "Za njih je sudnji dan"

Prema njegovim rečima, Rusija mora da bude jaka kako niko ne bi mogao ni da pomisli da pokuša da preduzme agresivna dejstva protiv nje

Objavljeno:

Pojedini ukrajinski političari pokušavaju da zaprete Rusiji, imajući u vidu napad na Krim, ali ako se tako nešto desi, onda će za sve njih nastupiti sudnji dan, izjavio je danas zamenik predsedavajućeg Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev.

- Pojedini egzaltirani, krvavi klovnovi koji periodično iskaču sa nekim izjavama i pokušavaju da nam prete, misleći na napad na Krim i tako dalje. S tim u vezi, želim da kažem da je sasvim očigledno, oni shvataju posledice takve izjave. A posledice su očigledne da ako se ovako nešto desi, za sve njih odmah će nastupiti sudnji dan. Veoma brzo i teško. Biće veoma teško sakriti se - istakao je Medvedev.

Prema njegovim rečima, Rusija će biti jaka ako bude vodila potpuno nezavisnu spoljnu politiku, u protivnom će zemlja jednostavno biti raskomadana.

- Naša zemlja je apsolutno jedinstvena. Najveća država na planeti. I može biti jaka samo ako bude vodila potpuno nezavisnu spoljnu politiku. Ako bude štitila svoje granice po celom perimetru. Ako bude zaštićena najsavremenijim vrstama naoružanja - rekao je Medvedev na sastanku sa veteranima Drugog svetskog rata.

1 / 5 Foto: Profimedia

Prema njegovim rečima, Rusija mora da bude jaka kako niko ne bi mogao ni da pomisli da pokuša da preduzme agresivna dejstva protiv nje.

Bonus video:

05:33

BRZE VESTI 17.07.2022. 14.55

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.