ISPLIVALI PRVI SNIMCI PADA AVIONA U GRČKOJ!
Snimak, Foto: Printscreen/Youtube/ Damian

avion

ISPLIVALI PRVI SNIMCI PADA AVIONA U GRČKOJ!

Prema podacima komandanta CAA Konstantinosa Licarakosa, letelica, koja je verovatno teretna i koja se srušila 40 kilometara od aerodroma Kavala na putu iz Srbije za Jordan

Objavljeno:

Objavljeni su prvi snimci pada aviona koji je navodno leteo iz Srbije za Jordan i srušio se kod Kavale u Grčkoj.

Do incidenta je došlo malo pre 23 sata, prenose grčki mediji. Vatrogasne ekipe i vozila hitne pomoći upućeni su na mesto pada, dok je u okolnim selima prekinuto snabdevanje električnom energijom.

Prema podacima komandanta CAA Konstantinosa Licarakosa, letelica, koja je verovatno teretna i koja se srušila 40 kilometara od aerodroma Kavala na putu iz Srbije za Jordan, prijavila je štetu u atinskom FIR-u i želela da sleti u Kavalu.

Izveštaji pokazuju da je avion izgubio četvrti motor u vazduhu i da se zapalio. Ostaje nepoznato koliko je ljudi bilo u avionu i da li se srušio u stambenom naselju.

Komercijalni avion tipa Antonov srušio se nešto pre 23 sata u subotu (17/7) između sela Antifilippoi i Palaiohori, u Elefterupolisu Kavala. Prema prvim informacijama, reč je o letelici koja leti iz Jordana za Srbiju, u kojoj su bile 2-3 osobe. Letelica je uputila zahtev aerodromu Hrisupoli za prinudno sletanje, pošto se pokvarila i zapalio motor, ali je nedugo zatim izgubljena sa radara i pala

Bonus video:

24:03

CENTRALNI DNEVNIK 16.07.2022.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.