TUKAO ME JE, PLJUVAO I ZABIO MI JE JEZIK U GRLO: Šok ispovest nastavnice koja je optužena za zlostavljanje dečaka
Foto: Shutterstock

ŠTA JE OVO?!

TUKAO ME JE, PLJUVAO I ZABIO MI JE JEZIK U GRLO: Šok ispovest nastavnice koja je optužena za zlostavljanje dečaka

Nakon šestodnevnog suđenja u Mančesteru, Vajthurst je oslobođen po dve tačke optužnice za s*ksualni čin sa detetom

Objavljeno:

Udatu nastavnicu iz Velike Britanije sud je oslobodio krivice za s*ksualnu vezu i slanje eksplicitnih poruka 15-godišnjem učeniku za kojeg je rekla da je zaljubljen u nju i da je lažirao komunikaciju u okviru svoje “fantazije”, piše Dejli mejl.

Rebeka Vajthurst (46) bile je optužena da je dečaku poslala fotografiju svojih grudi, sastala se sa njim ispred škole i imala imala intimni odnos u svom automobilu.

Nakon šestodnevnog suđenja u Mančesteru, Vajthurst je oslobođen po dve tačke optužnice za s*ksualni čin sa detetom i po jednoj za s*ksualnu komunikaciju sa detetom.

Vajthurst je jecala i plakala na optuženičkoj klupi i na kraju zahvalila porotnicima nakon što je presuda pročitana. Suze joj, kako navode mediji, nisu stale ni dok je napuštala optuženičku klupu, a nekoliko trenutaka kasnije prišao joj je muž koji je posmatrao suđenje sa javne galerije.

Tužilaštvo je tvrdilo da se nastavnica emocionalno i s*ksualno vezala sa “problematičnim mladićem” koji je bio učenik njene škole. Odbrana je tvrdila da, iako je mogla da bolje postupi, dečak bio„daleko od žrtve“ i da ju je tužilac podvrgao „zlostavljanju, pretnjama i manipulacijama“.

Odbrana je rekla da nikada nije bilo s*ksualne aktivnosti i da je dečak lažirao poruke koje je navodno slala i primala preko VhatsApp-a, kao deo “fantazije” koju je stvorio, što je on negirao tokom unakrsnog ispitivanja.

– Rekao mi je da ne želi da mi sve ispriča mejlom jer mu ne veruje. Poslala sam mu imejl sa svojim Snapchat-om da me pronađe kako bi mi rekao u čemu je tajna. Tajna je bila u tome da je bio zaljubljen u mene – branila se nastavnica.

Ona je porotnicima rekla da se oseća kao “potpuni idiot” i da je veoma lakoverna. Onda je kazala da se uplašila jer je prekršila pravilo o nedavanju privatnih kontakt podataka.

Vajthurst je takođe rekla da joj je dečak pričao da razmišlja o samoubistvu, kao i da je pokušala da prekine komunikacju sa njim. Onda je opisala incident kada joj je prišao u učionici i poljubio je.

– Došao je i zabio mi jezik u grlo – kazala je ona i objasnila da se branila tako što ga je uhvatila za ramena da bi ga odgurnula, ali je on to navodno protumačio kao “dobrodošlicu”.

Nastavnica je ispričala da ju je dečak u nekoliko navrata ošamario i pljunuo, ali da ništa nije prijavila jer se plašila da će odgovornost pasti na nju je je on maloletan. Tvrdi i da mu vratila ogrlice i druge poklone koje je slao.

– Nosila sam ogrlicu u nekoliko navrata jer sam se brinula da će me udariti. Pokušavala sam da smanjim izglede da ću ga naljutiti – kazala je ona na suđenju.

Priznala je da mu je u početku poslala jednu fotografije sebe opremi za trčanje jer je htela da ga ohrabri da izađe napolje i vežba, ali da je on nakon toga počeo da joj šalje svoje gole fotografije koje je odmah brisala i molila ga da prestane.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.