SAD DRŽE VANZEMALJCE U ZATOČENIŠTVU? Bivši inženjer izneo ŠOKANTE TVRDNJE, da li je ovo NAJBOLJE sačuvana TAJNA?
Bil Juhaus, Foto: Printscreen/Youtube

vau!

SAD DRŽE VANZEMALJCE U ZATOČENIŠTVU? Bivši inženjer izneo ŠOKANTE TVRDNJE, da li je ovo NAJBOLJE sačuvana TAJNA?

Stvorene su tri različite kategorije za praćenje vanzemaljaca, a Sivi su podeljeni na male, srednje i visoke

Objavljeno: 10:26h

Bivši inženjer koji tvrdi da je radio na vanzemaljskoj vrućoj tački Oblasti 51 otkrio je da SAD drže vanzemaljce u zatočeništvu.

Izveštaji Bila Juhausa ukazuju na to da je on radio na lokaciji tajne vojne baze u Sjedinjenim Državama i da je na licu mesta zaista bilo vanzemaljaca.

Ovaj 71-godišnjak je navodno stručnjak za vanzemaljce koji je, izgleda, znao više od prosečne osobe o dešavanjima u oblasti 51 i eksperimentima koji su tamo sprovedeni.

Bivši inženjer oblasti 51 navodi da postoji jasan razlog zašto javnost nije upoznata sa vanzemaljcima na lokaciji, i to je zbog bivšeg predsednika Ajzenhauera.

Juhaus je u nekoliko navrata govorio o svom vremenu provedenom u vojnoj bazi, i uprkos tome što je preminuo 2009. godine, njegova priča je nastavila da se širi.

Izveštaji pokazuju da su Juhaus i drugi inženjeri radili na demontaži vanzemaljske tehnologije, a vojni zvaničnici i inženjeri su menjali vanzemaljsku tehnologiju koju su pronašli.

Juhaus, o kome izveštava Latest UFO Sightings, je rekao: „Što se tiče tehnologije, mi radimo sa vanzemaljskom rasom.

Rečeno je da su vanzemaljci na lokaciji identifikovani kao EBE (Vanzemaljski biološki entiteti) i Uhaus će raditi na njima sa timom inženjera na lokaciji Oblast 51.

1 / 5 Foto: prinscreen/youtube

Stvorene su tri različite kategorije za praćenje vanzemaljaca, a Sivi su podeljeni na male, srednje i visoke.

U jednom od svojih najnovijih intervjua, Juhous je pomenuo razlog za tajnost sajta, tvrdeći da je potpisan mirovni pakt između Sjedinjenih Država i Ujedinjenih nacija.

Prema Juhausu, pakt su potpisale Ujedinjene nacije i tadašnji predsednik Dvajt D. Ajzenhauer, za šta bivši inženjer veruje da je razlog zašto oblast 51 drži u tajnosti sticanje nove tehnologije.

Bonus video:

02:52

PADA VLADA DO KRAJA JULA?! Stručnjaci za Kurir TV tvrde: Ovo su 3 opcije koje rešavaju sukob između Abazovića i Đukanovića

(Espreso/Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.