KLINTON KONAČNO PRIZNAO: Evo šta je NAREDIO svojim ljudima, učinili sve da OTKRIJU kako da se nose sa OVIM! (VIDEO)
Bil Klinton, Foto: Profimedia

OBLAST 51

KLINTON KONAČNO PRIZNAO: Evo šta je NAREDIO svojim ljudima, učinili sve da OTKRIJU kako da se nose sa OVIM! (VIDEO)

Klinton dalje priča kako ih je pitao da li raspravljaju o verovatnoći života u svemiru na šta su oni odgovorili potvrdno

Objavljeno: 08:27h

Bivši američki predsednik Bil Klinton (75) priznao je u najnovijem intervjuu da je poslao federalne agente da saznaju da li se vanzemaljci kriju u takozvanoj “Oblasti 51” u Nevadi.

Klinton je, gostujući u sredu kod voditelja Džejmsa Kordena, rekao da su, dok je bio predsednik, on i šef kabineta Džon Podesta „učinili sve da saznaju sve o Rozvelu“, pa čak i poslao ljude tamo da se uvere da nije bilo vanzemaljaca.

On takođe tvrdi da je poslao svog tadašnjeg savetnika za nacionalnu bezbednost, pokojnog Sendija Burgera, u misterioznu bazu vazduhoplovnih snaga, čija je tajnovitost iznedrile teorije zavere o posetiocima sa druge planete.

– Rekao sam da moramo da otkrijemo kako da se nosimo sa ovim, jer tamo vršimo mnogo istraživanja u oblasti tehnologije nevidljivosti, kao što je slučaj sa avionima koje radar ne primećuje. Dakle, to je razlog zašto su tajnoviti. Ali ne postoje vanzemaljci, barem ne oni za koje ja znam – rekao je Klinton.

Međutim, vodeći svetski astronomi su pre nekoliko godina rekli Klintonu da postoji do 95 odsto šanse da nismo sami u univerzumu.

– S druge strane, Hilari i ja smo otišli ​​na Havaje 2018. na veliko ostrvo gde su svi teleskopi na vrhu planine, uključujući teleskop Kek, koji je najveći na svetu. Nekoliko zemalja tamo ima naučne timove. Pa, nakon što smo obišli teleskop, spustili smo se i sreli se sa njima – rekao je on.

Klinton dalje priča kako ih je pitao da li raspravljaju o verovatnoći života u svemiru na šta su oni odgovorili potvrdno.

– Rekao je: „Postoje oni od nas koji misle da je to 85 odsto verovatno i oni od nas koji misle da je to 95 odsto verovatno“. A to su ljudi koji posvetili svoje živote tom istraživanju – kazao je on.

Bivši šef Bele kuće takođe je rekao kako su mu objasnili da je malo verovatno da nigde osim na Zemlji nema života jer u svemiru postoje milijarde solarnih sistema. On smatra da bi pitanje života izvan Zemlje trebalo da inspiriše ljude da više brinu o svojoj planeti.

– Postoji mnogo misterija, zbog čega mislim da treba da se brinemo o ovoj planeti. Mislim da bi trebalo da se držimo toga ako možemo. Ali takođe mislim da bi zbog toga trebalo da budemo ponizni. Ima mnogo stvari koje ne znamo – rekao je on.

1 / 5 Foto: Profimedia

Dok su verovanja u NLO i vanzemaljce stereotipno rezervisana za teoretičare zavere sa margina društva, prošle nedelje je upravo NASA objavila da je angažovala tim naučnika da proučava „neidentifikovane vazdušne fenomene“, kolokvijalno poznate kao NLO, u interesu nacionalne bezbednosti SAD.

Bombastično priznanje desilo se godinu dana nakon što je američka vlada objavila zvanični izveštaj koji opisuje zapažanja ovih fenomena od strane uglavnom pripadnika Ratne mornarice.

(Espreso/NY Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.