UBIJENA TRUDNICA TRAŽILA OVO NA GUGLU! Njen UBICA osuđen na DOŽIVOTNU robiju
Bo Rotvel, Foto: Profimedia

jezivo!

UBIJENA TRUDNICA TRAŽILA OVO NA GUGLU! Njen UBICA osuđen na DOŽIVOTNU robiju

Policija je ranije rekla da je Bo uhvaćen na kamerama kako kupuje proizvode za čišćenje dan pre nego što je Dženifer nestala

Objavljeno:

Muškarac iz Misurija, koji je ubio svoju suprugu nakon što je na Guglu pretraživala "šta da radiš ako se tvoj muž uznemiri jer si trudna", a onda nestala, osuđen je na doživotni zatvor.

Bo Rotvel (31) ubio je svoju suprugu Dženifer Rotvel (28), koja je u to vreme bila u šestoj nedelji trudnoće. Njih dvoje su bili u braku četiri godine.

Rotvel je osuđen na doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti uslovne slobode zbog ubistva žene čiji je nestanak prijavljen, prenosi Mirror.

Telo trudnice pronađeno je brutalno pretučeno nedelju dana nakon što je Rotvel prijavio njen nestanak.

Policija je ranije rekla da je Bo uhvaćen na kamerama kako kupuje proizvode za čišćenje dan pre nego što je Dženifer nestala.

Rotvel je ranije priznao da je svoju suprugu udario maljem u novembru 2019. godine, preneo je New York Post.

Rotvel je proglašen krivim za ubistvo prvog stepena. On je tokom suđenja priznao da je ubio svoju ženu, ali da to nije planirao i da se to dogodilo tokom svađe oko njegove afere sa drugom ženom.

1 / 8 Foto: Profimedia

Međutim, tužioci su tvrdili da je on pažljivo planirao ubistvo i pokazali su poruke koje je razmenio sa drugom ženom u mesecima pre ubistva.

Pokazali su i listu na kojoj je napisao "prednosti i mane" napuštanja Dženifer.

Bonus video:

02:55

STOJKOVIĆ: PUTIN SE NE RAZLIKUJE OD LUDAKA STALJINA! Zemlje beže od gvozdene čizme Moskve TITO JE RAZLOG ZBOG KOGA SRBI VOLE RUSE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.