ISPLIVALI PORAŽAVAJUĆI DETALJI ODRASTANJA TRAMPOVE DECE! Ovako ih je TRETIRAO bivši predsednik, otkriven i FAVORIT!
Donald Tramp, Foto: Profimedia

IZNENAĐUJUĆE!

ISPLIVALI PORAŽAVAJUĆI DETALJI ODRASTANJA TRAMPOVE DECE! Ovako ih je TRETIRAO bivši predsednik, otkriven i FAVORIT!

Ivanka Tramp je za dokumentarac rekla i da se ona i njena braća „takmiče na razigran, a ponekad i ne tako razigran način“, posebno kada su kao deca zajedno išli na skijanje

Objavljeno:

Novi dokumentarac istražuje odnos između Trampa i njegovo troje najstarije dece. Ispitanici, uključujući Trampovu decu, rekli su da ih je suprotstavljao jedno drugom kada su bili mlađi.

Trampov biograf je rekao da su načini na koji se Tramp ophodio prema Ivanki i njenoj braći i sestrama bili „dan i noć“.

Bivši predsednik Donald Tramp suprotstavljao je svoju decu jedno drugom dok su odrastala, ali je uvek više voleo Ivanku, novu dokumentarnu seriju koja se izlazi u nedeljnim emisijama.

Trodelni dokumentarac britanskog reditelja Aleksa Holdera, pod nazivom „Bez presedana“, sadrži intervjue sa Trampom i njegovo troje najstarije dece, Ivankom, Erikom i Donom mlađim, dok se kreću na predsedničkim izborima 2020. i njihovim posledicama.

U njemu se navodi da Tramp nije bio praktičan otac kada su deca bila mala, i da je odlučio da svom poslu sa nekretninama da prioritet u odnosu na porodicu. Često ih je dovodio na sastanke i nadao se da će krenuti njegovim stopama, navodi se u dokumentarcu.

Takođe ih je suprotstavio jedni drugima, rekao je Mark Fišer, novinar Vašington posta koji je koautor biografije iz 2016. „Tramp otkriven” u dokumentarcu.

„Naterao ih je da se takmiče na svakom koraku, čak i kada su bili na odmoru“, rekao je Fišer.

Ivanka Tramp je za dokumentarac rekla i da se ona i njena braća „takmiče na razigran, a ponekad i ne tako razigran način“, posebno kada su kao deca zajedno išli na skijanje.

„Svake godine smo išli na skijanje i uvek je bilo ko će prvi spustiti planinu“, dodao je Erik Tramp.

Erik Tramp
foto: Printscreen

Bivši predsednik se takođe osvrnuo na konkurentnost porodice, rekavši da, iako ni sam nije bio dobar skijaš, njegova deca su „zaista dobra“.

Don je bio divlji skijaš, prošao bi kroz sve, ali rekao bih da je Ivanka bila najbolja skijašica“, rekao je Tramp o svom sinu Donaldu Trampu mlađem i Ivanki.

Ovo nije prvi put da bivši predsednik hvali svoju najstariju ćerku, koja je u dokumentarcu opisana kao izraziti favorit.

"Ivanka je veoma dobra osoba, veoma je pametna. Neki ljudi znaju da neki ne znaju", rekao je Tramp dokumentarcu.

Fišer je dodao: „Kada govori o Ivanki naspram bilo koje druge njegove dece, to je samo noć i dan. Donald Tramp ima mekoću, nežnost, humanost koju nikada ne vidimo ni pod kojim drugim uslovima.

Ivanka Tramp
foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL

U dokumentarcu je prikazan i stari snimak u kojem je Don Mlađi intervjuisao svog oca i u šali pitao: „Ko je tvoje omiljeno Trampovo dete i zašto je to Ivanka?“

Ivanka radi za svog oca od 2005. godine. Ona je izvršni direktor u Trump Organization, više puta se pojavljivala u TV emisiji „Šegrt“ i radila je kao njegov viši savjetnik u Bijeloj kući.

Nakon poraza njenog oca na izborima, Ivanka i njen suprug, Jared Kushner, počeli su da se distanciraju od politike i vratili su se na Floridu sa porodicom.

Prošlog meseca je komisija Predstavničkog doma koja istražuje nerede u Kapitolu odigrala svedočenje koje je Ivanka dala u aprilu, u kojem je rekla da je „prihvatila“ rezultate izbora 2020. nakon što je bivši državni tužilac Vilijam Bar rekao da nije bilo izborne prevare.

Njen otac je odbio njeno svedočenje, pišući na Truth Social da Ivanka „nije bila uključena u gledanje ili proučavanje rezultata izbora“.

1 / 6 Foto: Profimedia

„Ona se odavno odjavila i, po mom mišljenju, samo je pokušavala da poštuje Bila Bara i njegovu poziciju glavnog tužioca (on je bio loš!)“, napisao je.

Komisija Predstavničkog doma poslala je sudski poziv snimak iz filma „Bez presedana“ prošlog meseca. Holder, režiser, rekao je da porodici Tramp nije obećana nikakva urednička kontrola nad finalnom produkcijom.

Bonus video:

02:55

CECA MI JE IDOL! Nadica Ademov za Kurir TV o Ražnatovićevoj: Kao mala sam je gledala na TV-u i pokušavala da IGRAM I PEVAM KAO ONA

(Espreso/Business Insider)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.