GADNE FOTOGRAFIJE IZ RUSKOG "MEKA": Bube izlaze iz hrane, BUĐAVE lepinje! Rusi IZGORELI! (FOTO)
Ruski mek, Foto: Printscreen/TikTok/LENTARUOFFICIAL

BLJAK

GADNE FOTOGRAFIJE IZ RUSKOG "MEKA": Bube izlaze iz hrane, BUĐAVE lepinje! Rusi IZGORELI! (FOTO)

Mušterija u Ukusno i tačka primetila je buđ u svom hamburgeru

Objavljeno:

Ruska verzija Mekdonaldsa doživljava kolaps. Nakon što je Mekdonalds odlučio da povuče svoje restorane iz Rusije i proda ih tajkunu Alesandru Govoru, otvoren je lanac restorana brze hrane Ukusno i tačka (Vkusno & Točka), koji je privukao veliku pažnju Rusa reklamama da koristi isključivo ruske sastojke, a nudi ukus hrane kao Mekdonalds.

Međutim, restorani Ukusno i tačka ne posluju dobro. Društvene mreže pune su fotografijabuđavih lepinjica za pljeskavice, insekata u hrani, kolica sa lepinjama koja stoje na otvorenom sa vranama i golubovima koji hodaju po njima i slično.

"Mušterija u Ukusno i tačka primetila je buđ u svom hamburgeru. Jao, ali devojka to nije videla dok nije završila sa hamburgerom. Oblizavanje prstiju", stoji u objavi na Tviteru pored fotografija buđave lepinje.

Oglasila se i ruska TV voditeljka i politička aktivistkinja Ksenija Sobčak.

"Ukusno i tačka prodaje buđave hamburgere. Čini se da ne poštuju Mekdonaldsove standarde, barem u pogledu kontrole kvaliteta proizvoda. Danas su kupcima prodavani hamburgeri sa buđavim lepinjima. Dva su bila za moje goste. Mislim da nije u redu kada nađete buđ. Shvatite, ne morate da trujete ljude", napisala je nedavno na svom Telegram profilu, prenosi Njujork post.

Insekti u hrani

"Još se niste umorili od ukrasa u Ukusno i tačka?", Tviter korisnik Juri Golubinskij požalio se na insekte u ruskom McDonalds tostu koji se uvoze, navodi se u drugom tvitu.

Takođe, jedan posetilac ovog restorana brze hrane pronašao je bubašvabu u pomfritu.

"Posetilac Ukusno i tačka na severozapadu Moskve požalio se na bubašvabu u pomfritu. Drugi posetilac je u komentarima ispričao priču o radniku koji pere noge u lavabou. Nehigijenski uslovi i tačka", stoji u drugoj kritici.

Ptice sleću na peciva iza restorana

Veliki problem, čini se, predstavljaju peciva koja se pre konzumiranja drže na otvorenom i na njih sleću ptice.

"Skandal se nastavlja. Ovog puta u Moskvi. Golub je primećen u blizini stanice metroa Seligerskaja kako krade rolnice iz uličnog skladišta prodavnice", pišu Rusi.

"I danas je bilo informacija o umacima od sira sa isteklim rokom trajanja. Dok se stare zalihe ne rasprodaju i zaposleni ne nauče da spremaju hranu, ništa od njih", dodao je drugi.

Nedostatak pomfrita

Uz sve ovo, lanac je nedavno objavio da u njegovim restoranima više nije garantovano redovno snabdevanje pomfritom zbog navodno loše poslednje berbe krompira u Rusiji. Nedostatak prave vrste krompira znači da će gosti morati da izaberu drugačiji prilog za svoje hamburgere. Kompanija očekuje da će se pomfrit vratiti na jelovnik do jeseni.

"Rustikalni pomfrit", deblja verzija tradicionalnog pomfrita, takođe može biti nedostupan. Kompanija je ruskoj novinskoj agenciji TASS objasnila da je u 2021. žetva sorte krompira potrebna za proizvodnju pomfrita u Rusiji bila loša.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.