PLESAČICA (22) IZBODENA NA SMRT: Udarac nožem bio toliko snažan da je OŠTRICA pukla, evo ko joj je PRESUDIO, HOROR!
Medi, Foto: Northamptonshire Police/SWNS

TRAGEDIJA!

PLESAČICA (22) IZBODENA NA SMRT: Udarac nožem bio toliko snažan da je OŠTRICA pukla, evo ko joj je PRESUDIO, HOROR!

Medi je pronađena mrtva u spavaćoj sobi sa svojim mobilnim telefonom pored nje

Objavljeno:

Plesačicu je nasmrt izbo njen „ljubomorni“ dečko dok je pokušavala da raskine s njim. Medi Durdant-Holambi, 22, otišla je u kuću Bena Grina (41) kako bi prekinula njihovu vezu 27. avgusta prošle godine.

Istraga je čula da je pobesneo i tri puta ubo Medi na imanju na Slate Driveu u Keteringu, Norttemptonšir. Direktor marketinga Grin je tada okrenuo oštricu na sebe.Policajci su otkrili njegovo telo u „lokvi krvi“ nakon što su stigli na lice mesta.

Medi je pronađena mrtva u spavaćoj sobi sa svojim mobilnim telefonom pored nje. Viši mrtvozornik je doveden do suza dok su detalji tragičnog ubistva-samoubistva preneti istrazi u Gildholu u Northamptonu u četvrtak.

Na saslušanju je rečeno kako je Medi otišla da raskine sa Grinom licem u lice, a ne preko SMS-a, jer je mislila da je to ispravna stvar. Ali u roku od 10 minuta nakon što je stigla u kuću, izbodena je na smrt, a jedan od udaraca nožem bio je toliko snažan da je oštrica pukla u rani.

Medijini prijatelji ispričali su kako je Grin bio"„ljubomorna osoba“ koja je redovno proveravala Medine telefonske poruke. Drug Ebi Grin rekao je da se par jednom danima svađao zbog epizode ​​Ostrva ljubavi nakon što mu je Medi rekla da joj je jedan od takmičara privlačan.

Rekla je da su se takođe svađali zbog toga što je odlučila da ode na porodični odmor na Jamajku sa roditeljima bez njega. Ebi je rekla: „Mislila sam da prilično kontroliše, ali usrećio je Medi. Jednom su se posvađali jer je smatrala da je takmičar na Ostrvu ljubavi privlačan. Proverio bi poruke na zaključanom ekranu njenog telefona.“

Nakon što je donela odluku da lično raskine sa Grinom, Medi je poslala poruku prijateljima rekavši da je „nervozna“, a zatim je dodala „volim te kk“. Prijatelji se više nisu čuli sa njom i pokušali su da kontaktiraju njenu mamu Rejčel sledećeg jutra, nakon što su više puta zvali i Medi i Grina.

U 13.30 tog dana, policajci su pozvani u kuću da obave proveru dobrobiti – gde su otkrili tela.

Medina mama, Rejčel Durdant-Holambi, rekla je u izjavi pročitanoj na sudu: „Medi je bila neverovatno velikodušna i nije uživala ništa bolje od razmazivanja porodice i prijatelja. Osećam se kao da su nam životi uništeni, raskomadani. Ne vidim baš put napred. Postoji ogromna rupa u našim životima. Bila je savršena."

Medi je počela da se viđa sa Grinom na Božić 2019. nakon što su se upoznali u marketinškoj firmi u kojoj je radio njen otac Stiv Durdant-Holambi. Dok je Grin čekao da mu se izgradi kuća, čak je pet nedelja živeo sa Medinom porodicom, sprijateljio se sa njenim ocem i trčao s njim.

Snimajući presudu o nezakonitom ubistvu, viša mrtvozornica iz Nortemptonšira En Pember postala je emotivna i morala je da pauzira tokom presude u četvrtak. Rekla je: „U mojih 27 godina kao mrtvozornik, mislim da je ovo najtužniji slučaj koji sam ikada čula. Ne mogu da zamislim tvoj bol zbog gubitka ćerke. Zaista mi je žao zbog vašeg gubitka.’

Zatim je sprovedena posebna istraga o smrti Grina u kojoj je mrtvozornik zaključio da je on sebi oduzeo život.

Na saslušanju je rečeno da je bio u braku deset godina i da je imao troje dece pre nego što se njegov brak raspao 2007. Njegov brat Tomas Grin rekao je sudu: „Ben nije nasilan. Mislim da bi posegnuo pre nego što je uradio tako nešto. To je bio veliki šok."

Za Maddienu smrt je odlučeno da je nezakonito ubistvo, dok je presuda za Grinov uzrok smrti bila samoubistvo.

(Espreso/Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.