MALI HEROJ (7) VIDEO DA MU SE DRUG GUŠI, PA ODMAH PRITRČAO DA MU POMOGNE: Setio se scene iz čuvene SERIJE! (FOTO)
Nakon incidenta, Foto: Printscreen/Facebook/Fox News

mali heroj!

MALI HEROJ (7) VIDEO DA MU SE DRUG GUŠI, PA ODMAH PRITRČAO DA MU POMOGNE: Setio se scene iz čuvene SERIJE! (FOTO)

Učiteljica Kristin Korba ispričala je da je u jednom trenutku videla kako Dejvid prilazi iza drugara i izvodi Hajmlihov zahvat

Objavljeno:

Sedmogodišnjak iz države Njujork prozvan je herojem nakon što je spasao život drugaru iz odeljenja kada je ovaj počeo da se guši od parčeta pice.

Dejvid Dijaz iz drugog razreda osnovne škole Vudro Vilson u Binghemptonu brzo je reagovao kada je video da se njegov drugar guši od parčeta pice tokom školskog odmora.

Dijaz je Hajmlihovim zahvatom, koji je video u seriji “Dobri doktor” koju prati zajedno sa ocem, uspeo da pomogne drugaru da izbaci parče hrane koje je greškom zapalo u dušnik.

– Ukoliko se neki guši ili je u opasnosti, morate da mu pomognete. Ukoliko to ne uradite, može da bude veoma tužno – rekao je Dijaz za Foks njuz.

Sedmogodišnjak kaže da nije bio siguran da će uspeti u svojoj nameri kada rukama s leđa obuhvatio drugara, ali da je morao da pokuša jer je bio najbliži.

Učiteljica Kristin Korba ispričala je da je u jednom trenutku videla kako Dejvid prilazi iza drugara i izvodi Hajmlihov zahvat.

– Odmah sam prišla i videla da je u redu. Školski lekar ga je kasnije pregledao i pustio kući – dodala je Korba.

Bonus video:

21:23

EKSPERTI O SVETSKOJ KRIZI: Putin hoće da promeni svet, mislite da neće uspeti u tome? TVRDE DA JE ZBOG OVOG DŽONSON DAO OSTAVKU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.