ŽENA POLAGALA 150 VOZAČKIH ISPITA ZA DRUGE LJUDE: Završila iza REŠETAKA, a evo kako su je UHVATILI!
Interdžit Kaur, Foto: TARIAN

ŠOK!

ŽENA POLAGALA 150 VOZAČKIH ISPITA ZA DRUGE LJUDE: Završila iza REŠETAKA, a evo kako su je UHVATILI!

Zaobilaženje testova dovodi živote u opasnost, imamo metode za otkrivanje prevare u testovima i teško će se srušiti na ljude koji su uključeni

Objavljeno:

Žena je privedena zbog polaganja 150 vozačkih ispita za druge osobe, saznalo se u sredu.

Inderdžit Kaur je polagao teorijske i praktične ispite širom Britanije, uključujući Svonsi, Karmarten, Birmingem i London, od 2018. do 2020. godine.

Ova 29-godišnjakinja je uhvaćena kada je osoblje u centrima za testiranje postalo zabrinuto da se lažno predstavlja kao kandidati. Oni su alarmirali Agenciju za standarde vozača i vozila (DVSA) i istragu je pokrenuo Tarian, regionalni tim za organizovani kriminal za južni Vels.

Policajci su otkrili da je Kaur polagao testove za kandidate koji ne znaju da govore i čitaju engleski u zamenu za gotovinu.

Kaur, iz Lanelija u Južnom Velsu, juče je na krunskom sudu u Svonsiju izjasnio se krivim za prevaru i osuđen je na osam meseci zatvora. Od vozača koji su na prevaru obezbedili dozvole preko Kaura sada se očekuje da ih oduzmu, saopštio je DVSA.

Glavni inspektor Stiven Maloni iz Tarijana rekao je da je Kaur ugrozio živote polaženjem testova za nekvalifikovane vozače.

„Zločini koje je Kaur počinio doveli su u opasnost nevine učesnike u saobraćaju dozvoljavajući nekvalifikovanim i opasnim vozačima da imaju naizgled legitimne dozvole“, rekao je on.

Interdžit Kaur
foto: TARIAN

„Bezbednost na našim putevima je uvek bila prioritet, a hapšenje onih koji se razmeću zakonom osigurava da nekvalifikovane vozače držimo sa puta.

„Radeći sa DVSA, ova složena krivična istraga je istakla obim Kaurovog prestupa koji je bio isključivo iz pohlepe.“

Kerolajn Hiks, šef regulatornih službi i transformacije u DVSA, rekla je: „Prioritet DVSA je da zaštiti sve od nesigurnih vozača i vozila.

„Testovi za vožnju i teorijski testovi postoje da bi se osiguralo da ljudi imaju ispravno znanje, veštine i stav za vožnju na našim putevima.

1 / 5 Foto: Profimedia

„Zaobilaženje testova dovodi živote u opasnost, imamo metode za otkrivanje prevare u testovima i teško će se srušiti na ljude koji su uključeni.

„Ovo uključuje poništavanje testnih prolaza koji su stečeni na prevaru.“

Bonus video:

00:36

Digitalna ekonomija u Kini vrednija od 45 biliona juana

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.