PRONAĐENO TELO BIVŠE MANEKENKE U RUŠEVINAMA U HARKOVU! Evo s kim je POSLEDNJI put razgovarala
Talita do Valje, Foto: Facebook

tuga!

PRONAĐENO TELO BIVŠE MANEKENKE U RUŠEVINAMA U HARKOVU! Evo s kim je POSLEDNJI put razgovarala

Poslednji put su razgovarali prošle nedelje u ponedeljak nakon što se Talita preselila u Harkov

Objavljeno:

Talita do Valje, 39-godišnja bivša brazilska manekenka i takođe elitni snajperista koji je dokumentovao ratne podvige na Jutjubu, ubijena je tokom ruskog granatiranja Harkova, piše Miror.

Tokom napada, život je izgubio i bivši vojnik brazilske vojske Daglas Buriga, koji se vratio u bunker da pronađe Talitu. Ona je jedini pripadnik jedinice preživeo prvi raketni napad, tvrde drugi borci, a imala je iskustvo u prethodnim sukobima jer se borila protiv Islamske države u Iraku, što je dokumentovala na svom Jutjub kanalu.

Tokom borbi u Iraku, dobila je snajpersku obuku i pridružila se Pešmergama, oružanim snagama Nezavisne regije Kurdistan u Iraku. Takođe je sarađivala sa piscem da to iskustvo pretvori u knjigu.

Isto tako, Thalita je bila student prava koja je učestvovala u spašavanju životinja sa nevladinim organizacijama, a radila je kao model i glumica kada je bila mlađa.

1 / 8 Foto: Facebook

Nakon što je preživela bombaški napad u glavnom gradu Ukrajine, Talita je objasnila svojoj porodici da ne može mnogo da priča jer njene aktivnosti na mobilnom telefonu nadgledaju ruski dronovi i da će nazvati samo da im kaže da je dobro.

Poslednji put su razgovarali prošle nedelje u ponedeljak nakon što se Talita preselila u Harkov.

Bonus video:

17:14

ZA MALOG ALEKSANDRA IZ PEĆI NIJE BILO MESTO U INKUBATORU Detetu se vremenom javili problemi, ALI VESIĆ SMISLIO PLAN ZA POMOĆ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.