POLICIJA NALETELA NA "CRNU UDOVICU": Priznala UBISTVO, pa im pokazala DRUGI LEŠ - dočekalo ih JEZIVO IZNENAĐENJE!
Leš, Foto: Profimedia

HOROR

POLICIJA NALETELA NA "CRNU UDOVICU": Priznala UBISTVO, pa im pokazala DRUGI LEŠ - dočekalo ih JEZIVO IZNENAĐENJE!

Žena je u policiji dala izjavu i priznala oba ubistva

Objavljeno: 16:43h

Kada je ruska policija došla kod jedne stanovnice sela Verhnjaja Birjusa u Krasnojarskoj oblasti dočekalo ih je jezivo iznenađenje. Žena (39) je odmah priznala ubistvo svog cimera, koji je neposredno pre toga preminuo u bolnici, a onda im je u bašti pokazala još jedno telo, za koje nisu znali.

Kako piše Komsomolskaja pravda, na osnovu izvora iz policije, prvi zločin se odigrao 13. februara kada im je u goste došao komšija. Domaćini su postavili sto i poslužili ga, a onda su počeli da piju. U jednom trenutku su se, pod dejstvom alkohola, domaćini i gost posvađali. Sukob je brzo eskalirao, pa su u jednom trenutku oboje počeli da noževima bodu mladića u grudi. Preminuo je na licu mesta.

Njegovo telo su prvo samo bacili na zemlju, a onda su sutradan, kada su prespavali, mladića zakopali i prekrili grob snegom. Ostatak pokojnikovih stvari je spaljen.

Tri dana kasnije, 16. februara, 46-godišnji čovek je izgubio živce i navodno počeo da se kaje. Ponovo su počeli da piju, a onda je izbila svađa između saučesnika u ubistvu.

Ruska policija
Ruska policijafoto: Printscreen

– Žena je u strahu da će njen sustanar prijaviti ubistvo koje su počinili, iz kuhinje uzela nož i ubola muškarca najmanje tri puta u stomak. Uprkos pruženoj medicinskoj pomoći, muškarac je preminuo – rekli su u Regionalnom istražnom komitetu.

Žena je u policiji dala izjavu i priznala oba ubistva.

(Espreso/Kpu.ru)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.