DETE (2) UPUCALO ROĐENOG OCA! Odmah su priveli majku, NEZAPAMĆEN SLUČAJ
Mari Ajala, Foto: Orange County Sheriff's Office

horor!

DETE (2) UPUCALO ROĐENOG OCA! Odmah su priveli majku, NEZAPAMĆEN SLUČAJ

Fatalna pucnjava odigrala se oko podneva 26. maja u kući u kojoj su Ajala i njen muž Redži Mabri (26) delili sa svoje troje dece, starosti pet i dve godine i petomesečnom bebom. Ajala je uhapšena i u petak smeštena u pritvor

Objavljeno:

Mlada majka sa Floride, koja je na uslovnoj kazni zbog zanemarivanja deteta, optužena je za smrt svog muža nakon što je njen dvogodišnji sinčić pronašao neobezbeđeni pištolj u porodičnoj kući u Orlandu i upucao svog oca u leđa.

Mari Ajala (28) pritvorena je u sredu ujutro zbog ubistva zbog nepažnje, posedovanja oružja i municije od strane osuđenika i kršenje uslovne kazne, preneo je "ABC njuz". Šerif okruga Orindž Džon Mina rekao je na konferenciji za štampu u utorak da pištolj nije bio pravilno čuvan.

- Štaviše, lako mu pristupilo čak i dvogodišnje dete, a rezultat toga je tragedija – istakao je.

Fatalna pucnjava odigrala se oko podneva 26. maja u kući u kojoj su Ajala i njen muž Redži Mabri (26) delili sa svoje troje dece, starosti pet i dve godine i petomesečnom bebom. Ajala je uhapšena i u petak smeštena u pritvor.

Ajalin dvogodišnji sinčić pronašao je pištolj "Glok 19" u torbi na podu kuće pored veša, navodi se u sudskim dokumentima u koja je uvid imala televizijska stanica WFTV u Orlandu. Ajala je rekla policiji da je njen suprug igrao video igrice sa decom kad se čuo glasan pucanj. Otišla je da vidi šta se dogodilo i zatekla supruga na podu, ranjenog. Pozvala je hitnu pomoć i policiju, koji su je po dolasku na mesto zatekli kako pokušava da reanimira svog muža. On je prevezen u bolnicu gde je proglašena njegova smrt.

Šerif je rekao da su Ajala i njen petogodišnji sin rekli policiji da je dvogodišnjak pucao u svog oca, dodajući da je ovaj fatalni incident lekcija svima koji imaju oružje da ih stave van domašaja dece. Mina je takođe ukazao da deca Mabrija i Ajale sada pate zbog incidenta koji se mogao "100 odsto sprečiti".

- Deca su praktično izgubila oba roditelja. Otac im je mrtav, a majka u zatvoru, dok malo dete sada mora da živi svoj život znajući da je ubilo svog oca – rekao je Mina.

Bonus video:

55:17

REDAKCIJA 29.06.2022. 3.DEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.