ONI SU JEDINI PAR KOJI SE VENČAO MEĐU ZVEZDAMA: NASA nije imala POJMA, a kasnije ih KOPKALA njihova INTIMA! (VIDEO)
Džen Dejvis i Mark Li, Foto: Printscreen/Instagram/weirdfactuality

PAR LUDIH KLINACA

ONI SU JEDINI PAR KOJI SE VENČAO MEĐU ZVEZDAMA: NASA nije imala POJMA, a kasnije ih KOPKALA njihova INTIMA! (VIDEO)

Kada su zajedno otišli ​​u svemir, Li i Dejvis su čak proveli neko vreme veštački oplođujući žablja jaja za opšte dobro

Objavljeno:

U januaru 1991. venčalo se par ludih klinaca. To što su ova posebna „deca“ bila u kasnim 30-im, bili su astronauti i što su svoj brak držali u tajnosti od svojih šefova u NASA-i, samo je dodalo romantiku.

Mark Li i Jan Dejvis upoznali su se tokom obuke za misiju spejs šatla i držali su svoju vezu dovoljno dugo u tišini kako bi bili sigurni da će ih biti teško zameniti u misiji, kao što bi NASA obično radila prema svom tada nepisanom pravilu koje je zabranjivalo oženjene astronaute od zajedničkog letenja. I tako su u septembru 1992. Li i Dejvis postali prvi (a, nakon što je nepisano pravilo postalo pisano, verovatno poslednji) bračni par u svemiru.

NASA kaže da nijedan čovek nije imao seks u svemiru. Ne postoji ništa osim spekulacija koje bi sugerisale drugačije. Ali niste totalni perverznjaci da biste se pitali.

Seks, ili, bolje rečeno, reprodukcija je takođe pobudio radoznalost naučnika. Kada su zajedno otišli ​​u svemir, Li i Dejvis su čak proveli neko vreme veštački oplođujući žablja jaja za opšte dobro.

Ako je budućnost čovečanstva zapisana u zvezdama, i ako smo zaista ozbiljni u vezi trajnog naseljavanja ljudi na Mars, onda moramo da znamo šta se dešava kada se ova osnovna biološka funkcija odnese van granica planete na kojoj je evoluirala. I ovde se radi o više od samog seksa.

Stručnjaci kažu da je da li i kako funkcioniše reprodukcija samo jedno od brojnih medicinskih i bioloških pitanja vezanih za dugotrajna putovanja u svemir na koja su nam potrebni bolji odgovori i više, raznovrsniji podaci. Trenutno, svako ko želi da odvede čoveka na Mars na putovanje koje bi trajalo najmanje dve godine, na mnogo načina je slep.

Istraživanje reprodukcije u svemiru je sporo i nedovoljno finansirano. To se dešavalo u napadima i počinje tokom 50 godina. Sve u svemu, najmanje pet vrsta — od ameba do pacova — prošlo je kroz, ovaj, čin reprodukcije dok su bili u orbiti.1 Druge vrste su provele deo svoje gestacije u svemiru ili su donirale svoju spermu i jajašca izmenjenu u svemiru nauci.

Bonus video:

00:20

ŠOK TVRDNJA Miletić: Svi znaju za vezu Hrkalovićke i Stefanovića, pre 6 meseci saznao sam OVO! ISPLIVALI NOVI DETALJI SKANDALA

(Espreso/Five Thirty Eight)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.