ČUVENI DŽINOVSKI PLUTAJUĆI RESTORAN SE PREVRNUO U JUŽNOM KINESKOM MORU: Voda ušla u plovilo! (VIDEO)
Restoran "Džambo", Foto: Printscreen/Twitter/@TheInsiderPaper

TURISTIČKA ATRAKCIJA

ČUVENI DŽINOVSKI PLUTAJUĆI RESTORAN SE PREVRNUO U JUŽNOM KINESKOM MORU: Voda ušla u plovilo! (VIDEO)

Voda je ušla u plovilo dugo 80 metara koje je počelo da se prevrće u subotu

Objavljeno: 08:22h

Čuveni džinovski plutajući honkoški restoran prevrnuo se u Južnom kineskom moru, manje od nedelju dana nakon što je izvučen iz grada, saopštila je kompanija “Aberdin restoran entreprajz” u ponedeljak.

Restoran “Džambo” je, kako se navodi, naišao na “nepovoljne uslove” dok je prolazio pored ostrva Siša (Paracelska ostrva). Voda je ušla u plovilo dugo 80 metara koje je počelo da se prevrće u subotu, preneo je “Ju-es-ej tudej”.

Kompanija je istakla da nema povređenih ali da su napori da se plutajući restoran spase propali. Na kraju se prevrnuo u nedelju.

“Veoma smo ožalošćeni zbog ovog incidenta”, rekla je kompanija, dodajući da je zbog dubine vode od preko kilometar bilo teško da se restoran sačuva.

Zbog trenutne situacije, kako se ističe, “Džambo kingdom” će suspendovati svoje usluge, objavljeno je u ponedeljak. “Džambo kingdom” se sastoji od plutajućih restorana “Džambo” i “Tai Pak” koji su bili u luci Aberdin u Hong Kongu.

“Džambo kingdom” je poznata turistička atrakcija koju su obišle brojne poznate ličnosti, uključujući britansku kraljicu Elizabetu, glumca Toma Kruza i preko 30 miliona drugih gostiju, navela je kompanija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.