"PREDSTAVLJA OPASNOST PO SLOBODAN SVET": Bajden na udaru oštrih KRITIKA, predsednik SAD na stubu SRAMA, AU!
Džo Bajden, Foto: Profimedia

najtužniji prizor

"PREDSTAVLJA OPASNOST PO SLOBODAN SVET": Bajden na udaru oštrih KRITIKA, predsednik SAD na stubu SRAMA, AU!

Bajdenov ukupni rejting dostiže jedva 40 odsto, što ga čini jednim od najmanje popularnih predsednika u modernoj američkoj istoriji

Objavljeno:

Džo Bajden nije uspeo kao predsednik i predstavlja opasnost po Zapad i slobodan svet, piše britanski "Telegraf".

"Predsedništvo Bajdena se po mnogo čemu nazvati najviše amaterskim u modernoj američkoj istoriji - sramota na svetskoj sceni, katastrofalno povlačenje trupa iz Avganistana i potpuna noćna mora u unutrašnjim poslovima zemlje. Bela kuća je u potpunom haosu, na momente nivo gotovo komične nekompetentnosti ima izrazito satiričan prizvuk", piše list.

1 / 6 Foto: Profimedia

Autor članka napominje da američki lider izgleda sve izolovanije i zbunjenije za govornicom. Kao primer list navodi nedavno Bajdenovo pojavljivanje na ratnom brodu "USS Ajova" u luci Los Anđeles.

"Arogantni Bajden zvučao je nesuvislo i izgledalo je kao da je potpuno van kontakta sa američkim porodicama. Teško je poverovati da se lider slobodnog sveta obraća naciji na takav način u vreme ekonomskih poteškoća", navodi list.

Prema oceni lista, SAD su u "slobodnom padu", privreda ide u recesiju, a nagli pad na berzi briše trilione dolara sa američkih penzionih računa.

"Možda je najtužniji prizor danas zapanjujući pad svetske supersile. Osećaj malaksalosti u SAD je opipljiv. Javnost ima malo poverenja u vođstvo Džoa Bajdena, koji sve više postaje negirajući predsednik, ljutito se obrušavajući na svoje kritičare i odbijajući da preuzme bilo kakvu odgovornost za sve opasniju situaciju u zemlji", piše list.

1 / 10 Foto: Profimedia

Bajdenov ukupni rejting dostiže jedva 40 odsto, što ga čini jednim od najmanje popularnih predsednika u modernoj američkoj istoriji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.