PREŠAO IGRICU: Svašta smo VIDELI, ali ovo nismo JOŠ - pogledajte samo šta je ovaj muškarac ISTETOVIRAO! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVERICA

PREŠAO IGRICU: Svašta smo VIDELI, ali ovo nismo JOŠ - pogledajte samo šta je ovaj muškarac ISTETOVIRAO! (VIDEO)

Čovek koji je bio “umoran da plaća“ da zameni svoje iznošene cipele odlučio je da istetovira svoj omiljeni par “Nike” patika na nogama

Objavljeno:

Jedan nemenovani čovek zatražio je od tattoo umetnika Dean Gunther, da mu istetovira patike na nogama jer je ‘umoran od plaćanja’ novih patika. Tako ga je nemenovani muškarac naterao….Da mu trajno istetovira “Nike” patike na svoja stopala!

Čovek koji je bio “umoran da plaća“ da zameni svoje iznošene cipele odlučio je da istetovira svoj omiljeni par “Nike” patika na nogama, kazao je Din.

Umetnik tetoviranja 34-godišnji Dean Gunther, koristio je svoje neverovatne umetničke veštine da nacrta dizajn patika na muškim stopalima pre nego što je mastilo učinio postojanim i stvorio čudnu, ali impresivnu iluziju patika.

Din, koji potiče iz Belvila u Južnoj Africi, ali se preselio u Veliku Britaniju pre pet godina, nedavno je postao viralan pošto je istetovirao realistične trbušnjake na stomaku muškarca, ali njegov najnoviji projekat je još bizarniji.

O svom stvaranju tetovaže patika je rekao:

“Želeo sam da stvorim iluziju da čovek nosi cipele, iako je bos. Definitivno će vas naterati da pogledate dvaput.”

Dean – koji je osnovao svoj tattoo studio u Velikom Manchesteru pod nazivom DG Tattoo Art.

On je sam pronašao je dizajn patika koji se njegovom klijentu najviše svideo, te je pogledao sliku u 360 stepeni, a zatim je rukom nacrtao dizajn tetovažu patika na klijentovo stopalo. Dinu je za crtanje ovog dela (tetoviranih patika) trebalo oko dva sata i još osam sati za tetoviranje na oba stopala.

@dean.gunther who needs shoes if you can permanently tattoo them to your feet.#shoestattoo#art#tattoo#nike@nike ♬ ALMOST HOME - Mad Adix, Marc Steinmeier

Dodao je: “Nacrtati tetovažu na mojoj slobodnoj ruci bio je najzahtjevniji dio. Morao sam se pobrinuti da sve teče s konturama tela. Šablon u ovom slučaju ne bi radio, tako da je sve slobodnom rukom.” prenosi Mirror.

Kako kaže Din njegov klijent je bio umoran je da plaća patike, pa je odlučio da istetovira svoj omiljeni par Nike patika na sebi ujedno je video smešnu stranu svega toga! Čak je nemenovani muškarac izjavio da se i njegovoj ženi se to svidelo – te tetovirane patike!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.