ŠOK SNIMAK IZ PRODAVNICE ZGROZIO JAVNOST: Skinula se ispred IZLOGA, pa uradila nešto GROZNO! (VIDEO)
Izlog prodavnice, Foto: Printscreen/Dailymotion

da li je ovo moguće?

ŠOK SNIMAK IZ PRODAVNICE ZGROZIO JAVNOST: Skinula se ispred IZLOGA, pa uradila nešto GROZNO! (VIDEO)

Nakon što je proverio snimak, Vajt je bio šokiran kada je otkrio da je krivac zapravo čovek

Objavljeno:

Šokirani vlasnik jedne prodavnice odeće u Kentu, na jugu Engleske otišao je da počisti nešto za šta je mislio da je pseći izmet ispred ulaza, ali je onda usledio neočekivani i odvratni obrt.

Kolin Vajt se vratio da proveri snimak sigurnosne kamere kako bi pronašao vlasnika psa, ali se ispostavilo da je krivac žena koja je 7. juna uveče izvršila nuždu ispred izloga u gradiću Folkstounu. Zatim je objavio odvratan snimak trenutka kada se oko 22 sata sagnula i otkopčala farmerke.

Kada je Kolin sledećeg jutra otvarao lokal odlučio je da očisti izmet “velikog psa”, a onda su se komšije i njegovi zaposleni udružili da ga operu izbeljivačem i vodom.

Ali nakon što je proverio snimak, Vajt je bio šokiran kada je otkrio da je krivac zapravo čovek.

– Veoma smo ažurni u “The Old High Street-u” (ime radnje) i želimo da zadržimo lep izgled jer smo na to ponosni. Bio je to posebno veliki izmet koji je delovao čudno, tako da sam od samog početka sumnjao – kazao je on za Kent onlajn.

U nastavku je kazao da u radnji uvek drži kese za izmet pa je tri komada upotrebio da počisti nered da neko ne bi ugazio. Međutim, kada je došlo vreme da se otkrije krivac nije mogao da veruje u šta gleda.

– Kada sam video šta se dogodilo, bilo je to bizarno i neverovatno. Bila je na oko metar od kante. Bio je to mučan početak jutra. Drago mi je da se to nije dogodilo prošle nedelje jer je bio polugodišnji (popis) i bio sam veoma zauzet, pa bi to tek bila noćna mora – kazao je on.

Kako prenosi Kent onlajn policija nije bila obaveštena o ovom incidentu.

(Espreso/kentonline.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.