HOROR U POZNATOJ TURISTIČKOJ DESTINACIJI: Pronađeno 7 tela na gomili, leševi na sebi imali ispisanu JEZIVU poruku!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/FOX6 News Milwaukee

UŽAS

HOROR U POZNATOJ TURISTIČKOJ DESTINACIJI: Pronađeno 7 tela na gomili, leševi na sebi imali ispisanu JEZIVU poruku!

Fotografije tela pokazuju velike modrice na leševima, što sugeriše da su žrtve brutalno pretučene

Objavljeno:

Brutalno pretučena tela sedmorice muškaraca pronađena su u četvrtak bačena u jarak u meksičkom regionu Huasteka - priobalnoj destinaciji popularnoj među turistima. Leševi su na sebi imali ispisanu zlokobnu poruku, prenosi Njujork post.

"Ovo mi se desilo jer sam radio sa Zalivom", ispisano je upozorenje na leševima, u očiglednoj referenci na ultranasilni zalivski kartel koji deluje uglavnom duž granice SAD na severu. Poruke su bile potpisane "Valles Operation O.B.", što se očigledno odnosilo na rivalsku bandu.

Tužioci u državi San Luis Potosi rekli su prošle nedelje da tela ne izgledaju kao da su iz grada Akvismon, gde su otkrivena u četvrtak, i da su možda ubijena na drugom mestu i bačena duž puta u ruralnoj oblasti. Fotografije tela pokazuju velike modrice na leševima, što sugeriše da su žrtve brutalno pretučene. Region Huasteca je dugo bio popularan među meksičkim turistima zbog svojih vodopada i kristalnih reka.

Prošlog meseca, američko Ministarstvo pravde objavilo je izručenje bivšeg vođe zalivskog kartela Marija Kardenas-Gilena (57) Teksasu pod optužbom za trgovinu drogom po osnovu savezne optužnice iz 2012. godine, prenosi Njujork post.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/CBS New York

"Decenijama je Zalivski kartel koristio zastrašivanje i ekstremno nasilje da bi održao kontrolu nad svojim teritorijama na severoistoku Meksika i krijumčario drogu u zajednice širom Sjedinjenih Država", rekla je administratorka DEA En Milgram.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.