NEĆE SVAKO MOĆI DA POSETI ČUVENE PIRAMIDE: Nova ZABRANA u Egiptu, evo kada stupa na SNAGU i na koga se ODNOSI!
Ilustracija, Foto: Youtube/printscreen

egipat

NEĆE SVAKO MOĆI DA POSETI ČUVENE PIRAMIDE: Nova ZABRANA u Egiptu, evo kada stupa na SNAGU i na koga se ODNOSI!

Pre nekoliko nedelja došlo je do incidenta kada je 13 tinejdžera seksualno uznemiravalo turistikinje u ovoj regiji, što je izazvalo gnev korisnika društvenih mreža, koji su tražili da se preduzmu mere kako bi se sprečili slični incidenti

Objavljeno:

Od jula neće svako moći da vidi čuvene egipatske piramide.

Društvenim mrežama su nedavno kružile glasine da egipatsko Ministarstvo turizma i antikviteta želi da zabrani deci mlađoj od 18 godina ulaz u područje piramida u Gizi, što su iz ministarstva demantovali. Ipak, od jula neće svi moći da pristupe ovom području, piše Egyptindependent.

Generalni sekretar Vrhovnog saveta za antikviteta Mustafa Vaziri objasnio je da se ova odluka odnosi na delimičnu zabranu ulaska u područje Velikih piramida u Gizi osobama mlađim od 16 godina petkom, subotom i praznicima, a od ove odluke će biti izuzete posetioci koji imaju ličnu kartu, kao i oni koji dođu u pratnji starije osobe.

1 / 6 Foto: Profimedia

Vaziri je dodao da će ova odluka biti sprovedena od jula.

Pre nekoliko nedelja došlo je do incidenta kada je 13 tinejdžera seksualno uznemiravalo turistikinje u ovoj regiji, što je izazvalo gnev korisnika društvenih mreža, koji su tražili da se preduzmu mere kako bi se sprečili slični incidenti.

Bonus video:

14:58

NACIZAM JE PRVO NASTAO U LONDONU, A HITLER JE BIO ENGLESKI AGENT OD 1912. Lučić o ratu u Ukrajini: RUSIJA MORA DA OVLADA DUNAVOM!

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.