REŠEN PUTINOV "EGZEKUTOR"? Borio se u Siriji i Libiji, a bio i član VAGNER grupe (VIDEO)
Vladimir Andonov, Foto: Printscreen/Youtube/ Богдан Соболев

"EGZEKUTOR"

REŠEN PUTINOV "EGZEKUTOR"? Borio se u Siriji i Libiji, a bio i član VAGNER grupe (VIDEO)

Njegova smrt usledila je nakon što su se nedavno pojavile informacije da su dvojica ruskih generala poginula u raketnom napadu

Objavljeno:

Zloglasni ruski plaćenik, za kog se veruje da je odigrao ključnu ulogu u masovnom streljanju ukrajinskih ratnih zarobljenika i pogubljenjima civila u regionu Donbas, navodno je ubijen.

Vladimir Andonov (44), kog su nazivali i "Egzekutor" zbog njegove brutalnosti u prethodnim ratovima u Siriji i Libiji, ubio je, prema nezvaničnim informacijama, ukrajinski snajperista u Harkovu.

- U Ukrajini se saznalo za smrt Vladimira Andonova, poznatijeg kao Vaha. Poginuo je sinoć tokom izviđanja područja zajedno sa svojim prijateljem - objavio je ruski "Moskovsky Komsomolets", a prenosi Sky News.

Ruskog plaćenika Vladimira Andonova navodno je ubio ukrajinski snajperista u Harkovu, drugom najvećem gradu u Ukrajini.

Andonov je bio deo organizacije u kojoj su bili plaćenici pod nazivom Vagner grupa.

Navodi se da se on bio pripadnik specijalnih snaga u istočnom regionu Donbas kad je Moskva zauzela Krim 2014. godine.

Na Telegram kanalima na kojima se razmenjuju informacije o ruskoj vojsci takođe je objavljena informacija o smrti Andonova.

- Umro je noću, tokom izviđanja područja, zajedno sa njegovim prijateljem, verovatno ga je ubio snajperista - napisao je korisnik pozivajući se na izvore iz Burjatije, istočne regije u Rusiji.

Zvanična Moskva se još uvek nije oglasila povodom njegove navodne smrti.

Njegova smrt usledila je nakon što su se nedavno pojavile informacije da su dvojica ruskih generala poginula u raketnom napadu.

I ruski državni mediji potvrdili su smrt general- majora Romana Kutuzova u Donjecku. Spominje se i smrt general - pukovnika Romana Berdinkova, koji bi bio najviše rangirani ruski general koji je ubijen od početka sukoba u Ukrajini.

Bonus video:

03:07

KURTI DRŽI PREDAVANJA NA KEMBRIDŽU, A PRIKRIVA ZLOČINE KOJE JE NAČINILA OVK! Drecun oštro o premijeru lažne države Kosovo

(Esrpeso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.