UPUCAO SUPRUGU PA POZVAO 911! Istraga jezivog KRVOPROLIĆA u Arizoni i dalje u TOKU, javnost VAN sebe!
Kristofer i Kolin, Foto: Facebook

horor!

UPUCAO SUPRUGU PA POZVAO 911! Istraga jezivog KRVOPROLIĆA u Arizoni i dalje u TOKU, javnost VAN sebe!

Video nadzor na komšijskoj kući uhvatio je audio snimak dešavanja na kojem se čuje prvi pucanj

Objavljeno:

U sudskim dokumentima navodi se da je Kristofer policiji rekao da nije znao da je to njegova žena sve dok nije ispalio dva-tri metka.

Muškarac iz Tempija u Arizoni, koji je optužen za ubistvo, tvrdi da je pucao na svoju suprugu jer ga je "iznenadila".

Policija i hitna pomoć došli su na adresu Kolin i Kristofera Hupsa 20. maja u 3:45 ujutro, nakon dojave o pucnjavi. Kristofer (36) je sam pozvao policiju, navodeći da ga je njegova supruga, inače po zanimanju balerina u "Baletu Arizone", "iznenadila u sred noći" i da ju je potom upucao.

Policija je zatekla ranjenu Kolin (25), koja je prevezena u bolnicu ali je kasnije proglašena mrtvom. Kristofer je optužen za ubistvo bez predumišljaja i nezakonito ispaljivanje oružja, a istraga je još u toku, navodi “Pipl”.

Kolin
foto: Facebook

U sudskim dokumentima navodi se da je Kristofer policiji rekao da nije znao da je to njegova žena sve dok nije ispalio dva-tri metka. Istražitelji su otkrili da je on pucao sa podnožja kreveta na drugu stranu. Ostao je na mestu zločina i zatražio da razgovara sa svojim advokatom, preneo je "NBC 15".

Video nadzor na komšijskoj kući uhvatio je audio snimak dešavanja na kojem se čuje prvi pucanj. Više od dve sekunde je prošlo dok nije ispaljeno još hitaca. Kolin je pogođena dvaput u grudi.

Kristofer je u pritvoru, kaucija mu je određena na 750.000 dolara, a na sudu bi trebalo da se pojavi uskoro. "Pipl" navodi da je par bio u braku manje od dve godine.

- Moglo se videti koliko je radosna bila kad je plesala. U tome je pokazivala najviše radosti i slobode. Bilo je prelepo posmatrati je na sceni – rekla je sestra žrtve Mikaela Bakli.

1 / 7 Foto: Facebook

Majka Deb Bakli rekla je da je "šokirana i potresena" tragičnim incidentom.

- To je noćna mora iz koje pokušavate da se probudite. Moje srce je iščupano iz grudi i taj bol je stvaran – očajna je majka.

Njena porodica sada planira da osnuje stipendije za školu plesa.

Bonus video:

05:38

OVO JE PRAVI RAZLOG NEDOLASKA LAVROVA! Vukadinović: Ne bi Zapad ovo radio da Ukrajina dobija rat GOTOVO JE S DIPLOMATIJOM

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.