KIDNAPOVANA TARA PRONAĐENA U JEZERU! Okončali joj ŽIVOT na NAJBRUTALNIJI način, ubice čekaju na DOŽIVOTNU!
Tara Strozijer, Foto: FORT SMITH POLICE DEPARTMENT

tragedija!

KIDNAPOVANA TARA PRONAĐENA U JEZERU! Okončali joj ŽIVOT na NAJBRUTALNIJI način, ubice čekaju na DOŽIVOTNU!

Dejvis je navodno priznao ubistvo istog onog dana kada je Tarino telo izvučeno iz jezerca

Objavljeno:

Tara Strozijer (40), koja je proglašena nestalom 19 jula 2021. godine, nađena je 29. jula iste godine u malom jezercetu u Oklahomi. Policija je saopštila da ima dokaze da je nesrećna Tara pre smrti bila žrtva torture.

Policija je od 19. jula tražila Taru, koja je poslednji put viđena kako vozi crni "folcvagen" sa tablicama Floride. Šerif okruga Le Flor u Oklahomi je alarmiran kada je policiji iz Tarinog grada Fort Smita prijavljeno da je njen auto viđen baš u tom okrugu u Oklahomi. Šerif je smesta započeo istragu i 24. jula njen automobil je pronađen napušten na privatnom imanju.

Po saopštenju šerifove kancelarije, postoje dokazi da je Tara bila mučena u napuštenoj kamp prikolici u Niblet Ridž Roudu pre nego što je ubijena i bačena u jezerce blizu Rok Ajlenda.

Agenti šerifove kancelarije su uhapsili trojicu muškaraca osumnjičenih da su oteli i ubili Taru - Aleksa Natanijel Dejvisa, Ostina Džonsona i Kajlina Hutčinsona.

Dejvis je navodno priznao ubistvo istog onog dana kada je Tarino telo izvučeno iz jezerca. Dejvis je tom prilikom optužio Džonsona da je zajedno sa njim učestvovao u zločinu i da mu je pomogao da Tarino telo optereti ne bi li lakše potonulo u jezerce.

1 / 8 Foto: OKLAHOMA STATE BUREAU OF INVESTIGATION

Hutčinson je pak optužen da je lagao policiju na saslušanju i ometao istragu dok su njegova dva prijatelja optuđena za ubistvo i kindapovanje. Njemu je određena kaucija od 250.000 američkih dolara.

Ukoliko budu osuđeni čeka ih doživotna robija.

Bonus video:

00:49

Trka zmajevih čamaca na jezeru Bosten u Sinđijangu

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.