AMERIKA I EVROPA OBRALE BOSTAN! Iran oštro ZAPRETIO, čeka ih srazmerni ODGOVOR
Ilustracija, Foto: Profimedia

PRETNJA

AMERIKA I EVROPA OBRALE BOSTAN! Iran oštro ZAPRETIO, čeka ih srazmerni ODGOVOR

Amirabdolahian je, takođe, rekao da je poseta generalnog direktora IAEA Izraelu, najvećem neprijatelju Irana, u sukobu sa nepristrasnošću agencije

Objavljeno:

Iran je danas saopštio da će trenutno odgovoriti na bilo koji potez SAD i evropskih zemalja protiv njega u okviru Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA), javili su iranski državni mediji.

- Svaka politička akcija Sjedinjenih Američkih Država i tri evropske zemlje u agenciji (IAEA) će nesumnjivo biti dočekana srazmernim, efikasnim i trenutnim odgovorom Irana - rekao je iranski ministar spoljnih poslova Hosein Amirabdolahian, izvestili su iranski državni mediji, preneo je Rojters.

Amirabdolahian je, takođe, rekao da je poseta generalnog direktora IAEA Izraelu, najvećem neprijatelju Irana, u sukobu sa nepristrasnošću agencije, preneli su mediji.

Iran, koji ističe da nuklearni program razvija isključivo u miroljubive svrhe, nedavno je optužio IAEA da je objavila nepravedan izveštaj o istrazi o nuklearnim aktivnostima Teherana, prenosi Rojters.

1 / 4 Foto: Profimedia

Ujedinjene nacije saopštile su u ponedeljak da Iran nije dao verodostojan odgovor na dugogodišnja pitanja o poreklu čestica uranijuma pronađenih na tri neprijavljena mesta.

Bonus video:

08:14

HALID JE NARCIS I MANIPULATOR Bivša ljubavnica BEZ DLAKE NA JEZIKU sve ispričala o pevaču EVO KOLIKO PARA MORA DA JOJ VRATI

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.