ŽIV SAHRANJEN! Dečak KOPAO rupu u PESKU, a onda USLEDILA 23 minuta PAKLA!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Associated Press

horor!

ŽIV SAHRANJEN! Dečak KOPAO rupu u PESKU, a onda USLEDILA 23 minuta PAKLA!

Dečak je proveo pod peskom oko 23 minute nakon urušavanja

Objavljeno:

Dečak iz Jute poginuo je u državnom parku Koral Pink Send Djuns tokom vikenda, nakon što se tunel koji je, kako se smatra, kopao sa strane peščane dine srušio dok je bio unutra.

Jan Spendlav (13) iz Santa Klare bio je sa porodicom u parku u Kanabu, a incident se dogodio u subotu iza 17.30 po lokalnom vremenu, saopštili su zvaničnici parka.

Jedan član porodice je video da se tunel srušio na Jana i otrčao po pomoć. Posetioci koji su se zatekli u blizini i osoblje parka odmah su počeli da kopaju ne bi li oslobodili tinejdžera. Zamenici šerifa okruga Kejn dotrčali su s lopatama da pomognu u otkopavanju.

Dečak je proveo pod peskom oko 23 minute nakon urušavanja. Zvaničnici su procenili da ga je zatrpalo oko dva metra peska. Bolničari su pokušali da ga reanimiraju nakon što je ustanovljeno da dečak ima puls. Prebačen je helikopterom u obližnju bolnicu, ali je u nedelju Jan izgubio moždanu aktivnost i proglašen je mrtvim.

1 / 7 Foto: Profimedia

Vlasti parka izrazile su saučešće dečakovoj porodici. Rendžeri veruju da je 13-godišnjak kopao tunel u dini kad se ona obrušila na njega. U toku je istraga incidenta.

Bonus video:

02:44

SRBIJA U ZONI NAJJAČEG UV ZRAČENJA! Ako se preterano izložite suncu DOLAZI DO OPASNIH PROMENA NA KOŽI: Evo šta kaže stručnjak

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.